Kirjoittajasta

Moi, oon Anna ja kirjoitan Oot meikannut! -kosmetiikkablogia.

Ja rakastan meikkejä. Isosti. Niin ja kissoja kanssa.

2012 päätin vihdoin julkisesti näyttää, että meikkaaminen ja kaikki kosmetiikkaan liittyvä on oikeasti aika lähellä mun sydäntä. Halusin myös pitää päiväkirjaa siitä, että mähän olen jotain saanut aikaiseksi, vaikka sitten meikkaamalla tai laittamalla kynsiä.

Tällä hetkellä suunnittelen hakevani meikkaaja-maskeeraajan koulutukseen ja niiiin toivon, että pääsen hyvään kouluun sisään, opiskelemaan, toteuttamaan itseäni ja tekemään harrastuksesta ammatin. Motivaatio kehittymiseen ja oppimiseen alasta on ihan jäätävän suuri ja toivon, että se näkyy myös näin bloginkin puolella.

Mistä mä tykkään: kosmetiikasta, kissoista ja kahvista! Kivaa on myös tietokoneella pelaaminen, dokumentit, Ikean kalusteiden kokoaminen, jäätelö ja proteiinipatukat.

En tykkää: siivoamisesta (vaikka epäjärjestys ja sotku ahdistaa), puhelimessa puhumisesta, vaahtomuovista tai pinkistä muualla kuin meikissä.

Ihotyyppini on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Aknea on ollut ja sen päihittämisestä löytyy blogista useampikin postaus. Ihonhoidossa suosin luonnonkosmetiikkaa sekä apteekin tujumpia tuotteita. Meikkien suhteen oon pysynyt hyvin  superkaikkiruokaisena, kunhan hinta ja laatu kohtaa!
Hiukset ovat sellainen osa-alue, jonka kanssa en oikein osaa tehdä mitään, paitsi leikata ne itse. Niiden hoidossa käytän pää(hehe)sääntöisesti luonnonkosmetiikan tuotteita.

Yhteyttä voi ottaa jättämällä kommentin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anna(at)ootmeikannut(piste)com

Päivitetty 6.12.2017