Kirjoittajasta

Moi, oon Anna ja kirjoitan Oot meikannut! -kosmetiikkablogia.

Ja rakastan meikkejä. Isosti. Niin ja kissoja kanssa.

2012 päätin vihdoin julkisesti näyttää, että meikkaaminen ja kaikki kosmetiikkaan liittyvä on oikeasti aika lähellä mun sydäntä. Halusin myös pitää päiväkirjaa siitä, että mähän olen jotain saanut aikaiseksi, vaikka sitten meikkaamalla tai laittamalla kynsiä.

Mistä mä tykkään: kosmetiikasta, kissoista ja kahvista! Kivaa on myös tietokoneella pelaaminen, dokumentit, Ikean kalusteiden kokoaminen, jäätelö ja proteiinipatukat.

En tykkää: En siivoamisesta (vaikka epäjärjestys ja sotku ahdistaa), puhelimessa puhumisesta, vaahtomuovista tai pinkistä muualla kuin meikissä.

Ihotyyppini on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Aknea on ollut ja sen päihittämisestä löytyy blogista useampikin postaus. Ihonhoidossa suosin luonnonkosmetiikkaa sekä apteekin tujumpia tuotteita. Hiukset ovat sellainen osa-alue, jonka kanssa en oikein osaa tehdä mitään, paitsi leikata ne itse. Niiden hoidossa käytän pää(hehe)sääntöisesti luonnonkosmetiikan tuotteita. Meikkien suhteen taas mennään superkaikkiruokaisena, kunhan hinta ja laatu kohtaa!

Yhteyttä voi ottaa jättämällä kommentin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anna(at)ootmeikannut(piste)com

Päivitetty 5.10.2017