Blogista

Oot meikannut! -blogi on syntynyt vuonna 2012 tarpeesta päästä jakamaan kosmetiikkainnostusta niin päivän meikkien, kynsien kuin tuotevinkkausten muodossa. Aluksi blogissa näkyi enimmäkseen kynsijuttuja, mutta sittemmin on tullut rohkaistua näyttämään oma naamansa, ja vihdoin pääsen jakamaan myös sitä suurinta innostustani meikkejä ja meikkaamista kohtaan.

Blogissa pääpaino on visuaalisuudessa ja kuvissa. Tekstin suhteen mennään aika tajunnanvirran mukana ja käytetään paljon huutomerkkejä ja capslockia, etenkin kun innostus on vaan niin kova.

Parasta bloggaamisessa on päästä vielä rohkeammin kokeilemaan kosmetiikan suhteen uusia juttuja ja se, että voi hehkuttaa niistä muille asiasta kiinnostuneille. Oon vähän sellainen kotihiiri, että vuorovaikutus sitten kommenttikentillä on ihan huikean siistiä. Harvemmin näin oikeassa maailmassa pääsee juttelemaan niin paljon kosmetiikasta!

Itse käytän edullista ja keskihintaista kosmetiikkaa, eli hintaluokaltaan 10-50€:n tuotteita. Siksi blogikin keskittyy juuri näihin sekä helposti saatavilla oleviin kosmetiikkatuotteisiin. Kaikki kosmetiikka kyllä kiinnostaa, kunhan laatu on kohdillaan. Blogi on kyllä kunnon tarina täydellisten hinta-laatusuhteen tuotteiden löytämisestä!

Blogi sisältää affiliate-linkkejä (linkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen provision, joka menee blogin ylläpitokuluihin), mutta maksettuja postauksia blogissa ei ole. Mikäli olen saanut tuotteen blogiini arvosteltavaksi, postauksen yhteydessä on selkeä merkintä tästä. Samoin myös niistä affiliate-linkeistä.
Itse arvostan blogien lukijana rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä, joten sitä samaa haluan omalla blogilla myös välittää!

Blogi päivittyy yleensä tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Seurata voi niin Facebookissa, Bloglovin’issa, Instagramissa kuin Snapchatissäkin!