Meikit Suosikit

791. Suosikkimeikit vuodelta 2017

09/01/2018

Suosikkimeikit vuodelta 2017. Instassa näkyikin jo yhdeksän siellä tykätyintä meikkiä, jotka yllättäen hieman erosivat näistä 12, jotka itse valitsin kuluneelta vuodelta! Tältä listalta Instan tykätyimpiin pääsi jännästi vain kolme (itsenäisyyspäivän meikki tosin kahtena erillisenä kuvana!).

suosikkimeikit

TAMMIKUU, MAALISKUU, HUHTIKUU

Musta tuntuu, että koko vuosi lähti liikkeelle suurella innostuksella meikkiin (jännä sinänsä, että musta tuntuu että tänä vuonna se innostus on vielä voimakkaampaa!). Metsästin tosi pitkään täydellistä metsänvihreää (he he), kunnes päätin vaan ostaa aiemmin luopumani Sleekin mattapaletin. Ehdottoman hyvä ostos, sillä tuo vihreä-ruskea arkimeikki on näistä arkisemmista lookeista edelleen mun suosikkini. Jos joku meikki on tuntunut multa niin tuo!
Maaliskuun pelimeikki Giant Toad taas rohkaisti mua todella paljon kokeilemaan uusia juttuja meikin kanssa ja nimenomaan kokeilla jopa rumiakin juttuja! Nää pelimeikit Ilonan kanssa ovat olleet kyllä ihan parhampia, niiden kautta oon oppinut niin paljon lisää meikkaamisesta.
Huhtikuun riikinkukko-look on vieläkin mun mielestä onnistuneimpia sävysekoituksia mitä oon tehnyt.

suosikkimeikit

TOUKOKUU, KESÄKUU, HEINÄKUU

Kokovaaleanpunainen meikki oli sekin itselle tosi kokeileva, sillä jotenkin toi sävy ei ehkä ole aivan täysin mua! Tää taisi lähteä liikkeelle siitä, kun ostin & Other Storiesin vaaleanpunaisen kuultovoiteen, joka pääsi tässä meikissä lähes koko kasvoille. Tää romanttinen lookki oli ihana tapa aloittaa kesä!
Kesä todellakin meni uutta ja outoa kokeillessa ja tarttumalla vähän oman laatikon ulkopuolisiin juttuihin. LookFantasticin Wanderlust-boksin kannesta inspiroiduin tekemään violetti-oranssisen galaksimeikin ja toi värien käyttäminen jäi kyllä aika toistuvaksi teemaksi loppuvuodeksi. Kesä noin kokonaisuudessaan oli paljon muualta inspiroitumista!
Valkoiset pilkut tulivat mulla aika vahvasti omiin lookkeihin mukaan ihan täysin inspiraatioituneena Ida Ekmanin masterclassistä NYXille, johon osallistuin aiemmin keväällä. Oli muuten ehdottomasti yksi mun koko vuoden kohokohtia ja vahvisti mun varmuutta siitä, että meikkaaminen on jotain mitä todellakin haluan tehdä työkseni.

suosikkimeikit

HEINÄKUU, SYYSKUU, LOKAKUU

Luonnosta inspiraationsa saaneet väriyhdistelmät ovat olleet mun lemppareita ja kuningaskalastajan sävyt toimivat ihan sairaan hyvin. Nyt tässä harmaudessa on kyllä ikävä noita kirkkaita värejä!
Syksyllä hankin mun ensimmäiset SUVA Beautyn Hydra Linersit ja ne pääs ihan tosi ahkeraan käyttöön. Space Panda sai tekemään vähän toisenlaisen galaksimeikin (tän myötä muuten noi karvaiset kulmakarvat tuli aika pitkään mun meikkaustyyliin) ja Grease-sävy toimi lokakuun rapana syysmeikissä. Tuo on muuten siitä hauska, että mähän näin ton meikin unessa aluksi!

suosikkimeikit

LOKAKUU, MARRASKUU, JOULUKUU

Homemeikki oli kanssa yksi mun lemppareita ja alotti mulla tuon silmämeikkikynien ahkeramman käytön. Innostuin kovasti niiden buffaamisesta iholle. Plus hei, noi huulet näyttää sopivasti liikaa oikealta homeelta jopa!
Sulkamaisesta meikistä tuli mun tän vuoden suosikki. Tohon olin niin hurjan tyytyväinen, ja edelleenkin toi tuntuu todellakin sellaiselta, että tuli tehtyä jotain erittäin oman näköistä. Näitä ehdottomasti lisää tälle vuodelle!
Tekstuureilla leikkiminen jatkui Suomi-teemaisessa meikissä ja just nyt toi sivellinmäinen jälki kiinnostaa erittäin paljon. Haluaisin muutenkin lisää tällaisia silmämeikkejä, joissa on enemmän paljasta ihoa – mulla kun tulee aika helposti täytettyä se kaikki tila.

Pakko sanoo, että onpahan tullut taas tehtyä vuoden aikana! En malta odottaa mitä tää vuosi tuo meikin osalta tullakseen. JES.
Jäikö teille jokin mun tekemä meikki erityisesti mieleen vuodelta 2017? Mua kiinnostaisi kovasti tietää teidän suosikkinne 🙂

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jonna 09/01/2018 at 23:11

  Ihan mielettömän upeita, rakasta tota Suomi-teemaista niin kympillä, mutta jostain syystä toi kokovaaleanpunainen iskee kovaa.

  • Reply Anna 10/01/2018 at 13:24

   Kiitos, Jonna! Sun kommentit ovat kyllä vuoden aikana tuoneet hymyn huulille enemmän kuin useasti (: Oikeasti iso, iso kiitos, kun oot kommentoinut niin ahkerasti <3

 • Reply kristalli 10/01/2018 at 08:03

  Mun suosikki ei päässyt näiden kuvien joukkoon, mutta se oli se jossa oli valkoiset ripset, se oli joku rokokoo-meikki tms.

  • Reply Anna 10/01/2018 at 13:24

   Oi joo! Sitä oli muuten todella hauska tehdä. Mulla on yks meikki tulossa (kunhan saan kuvat tehtyä blogiin valmiiksi), josta oon aika varma, että tuut tykkäämään 😉

 • Reply LauraKatarooma 10/01/2018 at 12:20

  Joulukuun meikki ehkä suosikki. Hankalaa päättää. 😀

  • Reply Anna 10/01/2018 at 13:30

   Jes! Sitä meikkiä oli tosi kiva tehdä ja siitä kyllä jäi tosi paljon mulle itselle käteen. Sivellinvetomeikkejä tulossa todellakin lisää 🙂

 • Reply Nena Sofia 11/01/2018 at 17:53

  No eihän näistä voi mitään suosikkia valita! Ihan uskomattoman hienoja ja luovia teoksia kaikki, sä oot ihan älyttömän taitava <3 <3

  • Reply Anna 11/01/2018 at 19:02

   Oi apua kiitos Nena Sofia! Tällä menolla todellakin jatketaan tähän uuteen vuoteen ja pistetään vielä paremmaksi 🙂

 • Reply SariBP 11/01/2018 at 18:02

  Kuningaskalastaja ja sulkamainen meikki… ihan hypnoottiset:) Sä olet ihan omassa sarjassasi huikean upeiden meikkiesi kanssa. Taiteilija!

  • Reply Anna 11/01/2018 at 19:00

   Voi kiitos Sari!! Ja kiitos oikeasti kaikista kommenteista, joita oot lähettänyt, oot ollu tosi ahkera ja sun kommentteja on ollut ihana lukea <3

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)