Meikit Tuotearvostelut

787. Jolie Beauty Luxe Glitz – mattaa ja glitteriä samassa paletissa

31/12/2017

Jolie Beauty Luxe Glitz löytyi sopivasti Black Fridayn aikana alennuksesta! Jolie Beauty tuli tutuksi Tatin esiteltyä merkin isompaa täysglitteristä palettia, josta en tosin itse innostunut yhtään, mutta tsekkasin kuitenkin muun tarjonnan. Luxe Glitz herätti jo silloin huomion, sillä huh noita punaisia mattasävyjä! Ja glitteriä!

Jolie Beauty Luxe Glitz

Pannut ovat Luxe Glitzissä muuten ihan huomattavan suuret, paljon isommat kuin vaikka Makeup Geekin luomiväreissä. Yksittäisiä nimiä sävyillä ei ole (mun suurin pet peeve kosmetiikan kanssa…) ja ainesosat ovat aika perustavaraa: talc, mica, rasvoja ja liukasteita (nopea googlaaminen kertoo näiden olevan kaikki ei-eläinperäisiä) sekä päättelisin glitterin olevan PET-muovia. Nätti on muuten kansi tässä ja plussaa vielä cruelty free -merkinnästä!

Jolie Beauty Luxe Glitz swatches

Ensivilkaisulla en nyt mitenkään hurjan vaikuttunut ollut, mutta swatchatessa mä onnistuin innostumaan jo uudelleen. Mattasävyt ovat ihan yllättävän pigmenttisiä näin edullisen oloiselle paletille ja glitteritkin levittyvät tosi nätisti. Luomilla hileet ovat muuten pysyneet ihan kiitettävän hyvin paikoillaan, ihan ilman mitään erityistä liimaa. Luulen, että noissa on jo itsessään sen verran rasvoja ja muuta kasassapitävää tavaraa, että sen ansiosta pysyvät yksinäänkin hyvin iholla. Tosin jos tuntuu, että saattaa silmämeikkiä hieraista, niin todellakin jokin glitterprimer tai -liima alle.

Pakko vielä myöntää, että ehkä hieman tunnontuskia noin yleisesti tän ostaminen herätti, kun rupesin miettimään, että olisi ehkä ollut parempi ostaa ihan biohajoavaa glitteriä. Tosin tässä paletissa tuo ylärivi on superherkullinen, että se sentään tasapainottaa sitä, etten ihan täysglitter-palettia hankkinut. Haluan kyllä nyt pitää huolen, että nuo muovihileet tulee puhdistettua vanulappuun, sillä sisäinen ituhippini on huolissaan mikromuovista ja sen päätymisestä vesistöön. Onko teillä glitteristä ja sen ympäristökuormituksesta mitään mielipiteitä?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Salka 01/01/2018 at 00:19

    Paletissa on upeat sävyt! Mä en glitteriä oikeastaan käytä, mutta jos käyttäisin ostaisin biohajoavaa tai sitten tosiaankin kiinnittäisin extra-huomiota, että glitterit poistuvat vanulapun mukana perusroskiin.

    • Reply Anna 01/01/2018 at 11:39

      Ihanaa, että mietit asiasta samalla tavalla! Mä jotenkin hullaannuin tän paletin sävyistä ihan täysin, että jäi tuo luontopuoli ajattelematta kokonaan. Onneksi nää saa aika perusteellisesti napattua vanulappuun, mutta valitettavasti ei kaikkea. No, tässä on kuitenkin kivat sävyt kaikissa napeissa, niin luotan siihen, ettei mun tarvitse ostaa lisää glitterjuttuja!

    Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)