Meikit Tuotearvostelut

758. Too Faced Better Than Sex vs L’Oréal Paris Paradise Extatic

17/10/2017

L’Oréal Paris Paradise Extatic (saatu PR-näytteenä) on ollut tämän vuoden it-ripsiväri ihan ehdottomasti. Tämä on ollut tosi hehkutettu ja usein verrattu kulttiripsiväriin Too Facedin Better Than Sexiin. Näitä on pakko verrata!

Better Than Sex vs Paradise Extatic

Pakkauksessa lähinnä suurin ero on Too Facedin painossa: hylsy on jämäkkää ja huomattavasti painavaa metallia (?). Painon lisäksi itse ripsiväriä on hieman enemmän, 8,0ml verrattuna Paradise Extaticin 6,4ml. En koe, että tuolla olisi hirveästi merkitystä käytön kanssa, itse vaihdan ripsivärin uuteen aina kolmen kuukauden jälkeen, eikä yksikään ole varsinaisesti siinä ajassa kokonaan loppunut.

Hauskaa muuten, että molempien pakkauksessa on yksityiskohtaiset prosenttimääräiset mittaukset eri vaikutuksista ripsiin, että näin paljon tuuheutta, kaarevuutta, pituutta. Too Faced lupailee näissä hieman dramaattisempia lopputuloksia, esimerkiksi mites toi 1944% lisää tuuheutta!

Better Than Sex vs Paradise Extatic

Itse ripsiväriharjatkin ovat hyvin samanlaisia: Too Facedin harja hieman enemmän tiimalasin muotoinen, mutta noin muuten molemmat ovat hyvin saman kokoisia ja näköisiä. Ripsivärimassa on Paradisessa aavistuksen paksumpaa, mikä näkyy mun mielestä aika hyvin noissa ripsikuvissa. Too Facedkin tietenkin muutaman viikon avaamisen jälkeen lähtee jämäköitymään ja silloin on mun mielestä lähes identtinen Paradiseen.

Too Faced Better Than Sex

Too Faced Better Than Sex -kulttiripsiväri on kyllä ihan maineensa veroinen. Tällä saa todella siistiä jälkeä, mutta samalla kunnon tuuheutta ja pituutta. Tykkään harjan muodosta, vaikka se onkin aika kookas. All in all todella kiva ripsiväri, mutta ei mun suurin suosikki, vaikka ihan top-5 rankingiin pätevä.

Paradise Extatic

L’Oréal Paris Paradise Extatic -haastajaripsiväri on näin ensivilkaisulla todella lupaava. Värimassa on paksuhkoa, mutta yllättävän siististi levittyy ripsiin ilman klimppaamista. Tämä, kuten ei verrokkinsakaan, jaksa tosin pitää taivutuksia erinomaisesti ja etenkin nuo jäykimmät kulmaripset valahtavat tosi helposti takaisin alaspäin ja tarraavat alaripsiin kiinni.

Paradise Extatic

Tässä kun näitä vertaa näin vierekkäin niin ihan totta, erittäin samalta näyttää! Too Faced on ehkä ihan aavistuksen verran erottelevampi, mutta käytännössä lähes samaa. Jos tällaisesta ripsiväristä tykkää ja on aiemmin käyttänyt Better Than Sexiä, mutta heikon saatavuuden takia on joutunut harmittelemaan ja hamstraamaan, niin kannattaa todellakin testata Paradise Extaticia.

TL;DR: Sen verran samanlaisia, että en näe syytä maksaa Too Facedin Better Than Sexistä (n. 25€) sen verran enempää, kun Paradise Extatic (eleven.fi 13,80€ adlink) maksaa melkein puolet vähemmän.

L’Oréal Paris Paradise Extatic -ripsiväri saatu PR-näytteenä.
Sisältää mainoslinkkejä (adlink), joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salka 17/10/2017 at 22:58

  Tää PE on mahtava! Mullahan se ei ees suoristanut ripsiä, mutta mä luulen, että mun ripset on muuttuneet taipuisammiksi. Ja sain aika näyttvät ripset. Nyt tosin vaan huomasin, että mulla se ripsarituubi kului aika nopeasti loppuun, mun on pitänyt käydä päivittämässä se tieto vielä omaan arvosteluuni 😀

  • Reply Anna 18/10/2017 at 16:34

   Hyvä tietää, osaan sitten tarkkailla miten mulla käy! En muista, milloin viimeksi mulla olisi ehtinyt oikeasti loppumaan loppumaan ripsiväri tossa kolmessa kuukaudessa.

 • Reply kosmetiikan suurkuluttaja 18/10/2017 at 10:23

  Kävin katselemassa tuota Lorealin ripsiväriä sokoksella, mutta näytti juuri sellaiselta ripsiväriltä, jolla saa sotkettua luometkin, joten en sitten ostanut. Olen myös kuullut useampaan otteeseen, että ei ole kovin erityinen. Tekisi kyllä itsekin mieli kokeilla, mutta Essencen muutaman euron vedenpitävä maskarani on sen verran hyvä, että en ole varma kannattaako 😛

  • Reply Anna 18/10/2017 at 16:35

   Mähän oon ihan mahdoton sotkemaan ripsiväriä luomille, mutta näistäkin kuvista selviää, että aika vähällä sotkemisella päästiin! Yllätyin ehkä vähän itsekin. Mun oma tän hetkinen suosikkini on muuten kanssa essenceltä (Volume Stylist 18h Lash Extension!). (:

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)