Meikit Tuotearvostelut

754. SUVA Beauty Hydra Liner

08/10/2017

SUVA Beauty Hydra Liner -värit ovat olleet kyllä pitkästä aikaa sellainen tuote, johon kehitin aika tosi HC:n pakkomielteen. Keväästi asti nämä ovat olleet mun ostoslistalla, mutta silloin näiden saatavuus oli vähän niin ja näin useammassakin SUVAa myyvässä nettikaupassa. Tiesin, että halusin ainakin tietyt kolme sävyä, mutta tosi heikosti juuri noita kolmea (Grease, Space Panda, Cherry Bomb) oli samaan aikaan in stock. Mutta NYT!! Nää on vihdoin mun!

SUVA Beauty Hydra Liner

SUVA Beauty Hydra Liner aktivoidaan veden tai kiinnityssuihkeen kanssa, jolloin sävystä tulee pannussa nestemäinen, vähän niinkuin kunnon kasvovärit. Swatcheja kuvatessa huomasin, että nää kuivuu iholle ihan yllättävän nopeasti mattapintaiseksi (kun siis matta-sävyjä oli käytössä).

Mulla on jo paljon suunnitelmia näille, kerta niin pitkään olen näitä jaksanut odottaakin! Esimerkiksi muuten se Kuningaskalastaja-meikki olisi ollut niiiiin paljon täydellisempi, jos olisi ollut tuo Grease siinä messissä. Mut joo, en malta odottaa mitä kaikkea näiden kanssa pääse leikkimään!

SUVA Beauty Hydra Liner

Tässä swatch-kuvassa on kaikkia yksi kevyt kerros litteällä siveltimellä puhtaalle iholle. Oikeesti toi Cherry Bomb, huh moi kiitos tämä oli tässä! Metallinen keltainen Blazin’ Lights on hieman läpikuultava, tarvitsee joko kerrostamista tai sitten tuota olisi voinu pyöritellä siveltimen kanssa vähän enemmän pannusta. Grease on todella intensiivinen musta, joka on pienelläkin määrällä riittää tosi pitkälle. Space Panda on täydellinen, ihan vaan siis täydellinen mattainen valkoinen, jota on tullut kokeiltua jo roiskemeikissä.

Mä oon näihin niiiiin uskomattoman tyytyväinen, että pakko näitä on vissiin sitten ostaa lisää kokoelmaani. Joo. Huh. Tykkään.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jonna 08/10/2017 at 19:20

  Onpa uskomattoman intensiiviset sävyt! 😮

  • Reply Anna 08/10/2017 at 20:10

   Ihan siis HUH. Mä oon niin rakastunu näihin!!

 • Reply Yue 08/10/2017 at 20:41

  Tuo punanen on siisti!

  • Reply Anna 08/10/2017 at 20:44

   No niin on! Cherry Bomb oli näistä kaikista se, jota odotin eniten. Ja lunasti kyllä moninkertaisesti mun odotukset (:

 • Reply mirella 08/10/2017 at 22:00

  Ihan älytön toi punainen!! Koska meikkaat mut?

  • Reply Anna 09/10/2017 at 10:27

   Tuu Lahteen niin meikkaan sut vaikka heti asemalla!!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)