Meikit

748. Filigraani – kirpeän vaaleanpunaisen ja koukeroisen kullan yhdistelmä

24/09/2017

Filigraani-kuvioita kultaisena luomella! Tämä on niitä meikkauksia, joita mulla on tullut mieleen ennen nukahtamista. Pakko kyllä nyt myöntää, että tää oli paljon hienompi omassa mielessäni. Syytän lopputuloksesta liian paksua sivellintä – tässä olisi pitänyt olla ehdottomasti ihan neulanohut sivellin, jotta filigraanikuviosta olisin saanut tosi skarppia ja herkkää. Toisaalta, näkyypähän nämä nyt sitten huomattavammin kauempaa katsottuna! Kuviossa on käytetty H&M kausituotetta Fluid Foil Eye Colour sävyssä Bell Bronze (mitä mä teen kun tää loppuu??) ja 3INAn The Color Eyeliner sävyssä 506 (lue postaus).

filigraani

Vastaava kirpeän vaaleanpunaisen ja koukeroisen kullan yhdistelmä voisi muuten toimia tosi hyvin myös kynsillä!

filigree makeup

Base: Sephora Smoothing Primer / The Ordinary Coverage Foundation – 1.0 N / Sephora Beauty Amplifier Smoothing & Brightening Powder
Cheeks: NABLA Blossom Blush – Kendra / ZOEVA Spring Strobe Spectrum Palette: SP040
Brows: Etude House Drawing Eye Brow – Gray Brown 2 / Viva la Diva Eyebrow Fine Liner – 14 Sombra
Eyes: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Original / Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette: Tempera, Buon Fresco, Love Letter / ZOEVA Smoky Eyeshadow Palette: Dust & Memories / Shiseido Eye Color Bar: Cassis, Soda / H&M Fluid Foil Eye Colour – Bell Bronze / 3INA The Eyeliner – 506* (adlink) / LH Cosmetics Core Crayons – Grey Core / IsaDora Inliner Kajal – 56 Blonde* / Lancôme Monsieur Big Mascara (adlink)
Lips: Jouer Long-Wear Lip Crème Liquid Lipstick – Filigree / Gerard Cosmetics Lipstick – Underground (adlink)

* PR-näyte
Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Salka 24/09/2017 at 20:46

  Upea meikki <3! Mä en varmaan saisi minkäänlaisat koukeroa aikaiseksi, oli sivellin millainen tahansa 😀

  • Reply Anna 25/09/2017 at 10:30

   Haha, kiitos! Joo toi tarvii jo hieman kärsivällisyyttä noiden piirteleminen!

 • Reply LauraKatarooma 25/09/2017 at 13:41

  Onpa kaunis meikki! <3

  • Reply Anna 25/09/2017 at 15:13

   Kiitos ihana! (:

 • Reply Yue 25/09/2017 at 17:52

  Ihanan veikeä ja romanttinen meikki.

  • Reply Anna 25/09/2017 at 20:02

   Kiitos, Yue! (:

 • Reply kosmetiikan suurkuluttaja 26/09/2017 at 11:15

  Aivan upean näköinen silmämeikki! Taidan laittaa tuon Modern Renaissance paletin ostoslistalle, jos sillä saa tuollaiset sävyt aikaan!

  • Reply Anna 26/09/2017 at 12:27

   Voi mä suosittelen Modern Renaissancea niiiiiiin paljon! Todellakin hintansa arvoinen (: Ja kiitos!

 • Reply Noora 26/09/2017 at 15:43

  Vau, tää on taas kyllä niin hieno taideteos 🙂 Ja tuo Gerard Cosmeticsin huulipuna näyttää myös aina yhtä hyvältä, toi on jo niin ikuisuuden ollut mun ostoslistalla, että pitäis kyllä nyt jo vaan hankkia se. Ja hei, arvaas mitä! Mun Yes, Please!-paketti saapui eilen 😀 Kaksi kuukautta se on hillunut ties ja missä ja nyt se sitten yhtäkkiä putkahti mun postilaatikkoon. Ja nehän kerkes mulle Colourpopilta rahatkin palauttamaan jo kuukausi sitten. Ei ois paljon parempaa yllätystä voinu maanantaihin saada, kyllä kelpaa 😛 Joko sä oot vihdoin saanut oman palettisi?

  • Reply Anna 26/09/2017 at 17:02

   Hahaha siis hitto mä nauroin kun mullekin se tuli eilen!! Sain tosiaan aikoja sitten jo sen hyvityspaletin. Onneksi sain ton myytyä aika heti sit eteenpäin, mutta voi jessus, mikä rumba ton kanssa on ollut.
   Ja hei, mä niiiin suosittelen Gerardia! Etenkin noi satiiniset punat on ollu tosi hyviä (matta-versiota oon kanssa kokeillut, mutta ne on aika jäykkiä ja kuivia levittää huulille). Nyt niitä saa vielä eleveniltäkin tilattua!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)