Meikit

740. Tulinen meikki – mausteiset sävyt The Saharanilla

05/09/2017

Tulinen meikki käyttänen oikein mausteisen kuumaa Juvia’s Placen The Saharan -palettia ensimmäistä kertaa. Inspiraatiota sai upealta Anni Jäältä, joka oli hiljattain tehnyt ihan supernätin oranssisen meikin (Annin blogiin tästä).

Tulinen meikki

The Saharan (lue postaus) käyttäytyi muuten tosi kauniisti luomella. Nekin sävyt, joiden häivyttymistä vähän epäilin, toimivat erinomaisesti siveltimen kanssa! Niiiiice. Poskipäille sai aika mieletöntä superkultaista hehkua NYXin Strobe of Genius* -paletista (mainoslinkki). Ton paletin keltainen sävy on yksiä mun suosikkeja, sen intensiteetti on aika hurja kunnon kerrostamisella. Sama pätee myös paletin laventeliseen sävyyn!

Fiery makeup

Base: Missha The Original Tension Pact – Perfect Cover No. 13 / Lumene Longwear Blur Powder Foundation – 0 Light Ivory
Brows: Benefit Goof Proof Brow Pencil – 6 Deep / Kicks Fibre Brow Gel – 02 Blond
Cheeks: IsaDora Perfect Blush – Bronze Glow* / NYX Duochromatic Illuminating Powder – Synthetica* / NYX Sweet Cheeks Blush Palette / NYX Strobe of Genius Illuminating Palette*
Eyes: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Original / Juvia’s Place The Saharan Palette: Sokoto, Bororo, Jamila, Senegal, Chad, Katsina / Sephora Intense Gel Pencil – 06 Rich Copper / NYX Vivid Brights Liquid Liner – Vivid Fire, Vivid Delight / NYX Duochromatic Illuminating Powder – Synthetica* / Makeup Geek – Morocco / NYX Strobe of Genius Illuminating Palette* / L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara*

* PR-näyte
Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jonna 05/09/2017 at 20:46

  UPEA!!! <3

  • Reply Anna 05/09/2017 at 20:52

   Kiitos, Jonna! ((:

 • Reply kristalli 05/09/2017 at 21:18

  Aivan ihana meikki jälleen kerran! Nää punertavat ja oranssit on ihan mun lempparisävyjä silmämeikissä. Halusin kiittää kun olit laittanut kuvan, jossa silmä näkyy suoraan edestä, meikin hahmottaminen on jotenkin huomattavasti helpompaa siitä, ja mulle ainakin hyvä inspiraatiokuva samantyylisen meikin toteuttamiseen 🙂 Toivottavasti laitat tulevaisuudessakin vastaavia kuvia, että silmä näkyy eri suunnista.

  • Reply Anna 06/09/2017 at 11:15

   Hei kiitos! Ihanaa, että huomasit (: Se on muuten hassua, että mulla yleensä tulee otettua kyllä kuvat edestä päin myös, mutta harvemmin niitä tulee julkaistua. Omaan silmään (ehehe) toisesta kulmasta otetut kuvat toimii paremmin, mutta siis ihan totta, että edestä päin otetuista kuvista hahmottaa koko meikin ihan toisella tavalla! Koitan jatkossa ujuttaa näitä postauksiin lisää! (:

 • Reply Noora 06/09/2017 at 18:03

  Ooh, nyt on taas niin nättiä! <3 Ja no mites se Yes, Please? Mulla ei oo näkyny, et ehkä se mun paketti tosiaan hukkui postiin 🙁 Mutta joko sulle se toimitettiin?

  • Reply Anna 06/09/2017 at 19:52

   Ei oo kuulunu, ei oo näkyny 🙁 Mutta odotan nyt sitä uutta toimitusta, mä tosiaan pyysin että lähettävät mulle uuden (senkin uhalla, etteivät suostu korvaamaan, jos tälläkin kertaa hukkuu). Näyttää seurannan mukaan olevan kolmatta päivää ”in transit”. Toivotaan parasta!!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)