Meikit Tuotearvostelut

737. L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara -ripsiväriarvostelu

29/08/2017

L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara on megatuuheutta, ripsien kaarevuutta ilman ripsientaivutinta ja koko päivän kestävää pitoa. Hinta esimerkiksi elevenillä (mainoslinkki) n. 13,80€.

Miss Baby Roll Mascara

Ripsiväriharja on tässä kyllä todella uniikki! Todella kiehtova spiraalimainen muoto, jollaista en muista nähneeni aikaisemmin. Värimassan koostumus on hyvin tavallista, ei liian paksua, mutta ei liian ohuttakaan.

L'Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara

Yhdellä kerroksella ripsiväriä lopputulos on hyvinkin luonnollinen ja kaunis. Toisen kerroksen kanssa vielä eroa ei juurikaan saa, mutta kolmannella näyttävyyttä onkin jo huomattavasti enemmän. En kyllä sanoisi, että tässä mitään ”mega volume” -tason tuuheutta olisi, mutta selvästi korostetummat ripset kuin ilman. Ripsiväri massa jaksaa pitää taivutukset ihan hyvin, mutta massa kuivuu sen verran kovaksi, että huomasin päivän mittaan tämän murenevan poskipäille. Ripsivärin lupaus taivuttaa ripset ilman taivutinta? Joo, ei ainakaan näillä ripsillä. Mutta huomasin, että etenkin ripsien juuressa oli enemmän kaarevuutta kuin yleensä.
Vaikka ripsiväriharja on suhteellisen erikoinen, niin sillä ei saa erityisen yksityiskohtaista muotoilua tehtyä, mistä itse tykkään. Kääntämällä harjan pystysuuntaan, saa kyllä alaripsiin tosi paljon enemmän massaa aikaiseksi.

Kaiken kaikkiaan ihan kelpo perusmaskara, sopinee niille, joilla on jo tuuheutta hieman entuudestaan ja kaipaavat enemmänkin kevyttä korostusta ja todella mustaa sävyä ripsiin. Sopii erinomaisesti niille, jotka eivät halua klimppejä ripsiinsä, sillä tällä sai sen suhteen todella siistiä jälkeä. Kaarevat ripset saavat tämän kanssa varmasti vielä lisätukea kaarevuuteensa.

Tuote saatu PR-näytteenä.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply SariBP 30/08/2017 at 04:00

  Mulla on tämä ripsari ollut harkintalistalla, mutta harjan malli on vähän mietittyttänyt. Se on vähän turhan iso mollukka mun makuun, mutta ripsarin ulkonäkö muuten on kiva. Hyvä tietää, ettei ole mikään elämää suurempi tapaus kyseessä, heh;)

  • Reply Anna 30/08/2017 at 10:39

   Joo, tää kuuluu ehdottomasti niihin suurimpiin harjoihin. Mutta ei se onneksi ole ihan niin kömpelö kuin mitä odottaisi!

 • Reply Linda 30/08/2017 at 18:58

  Tosi kivan näköinen harja tossa! Musta on aina hauska lukea muiden mielipiteitä ripsareista, kun musta tuntuu että yleensä muut ei tykkää niistä ripsareista, mistä mä pidän ja mulla taas ei toimi ne, joita lähes kaikki hehkuttaa 😀 Tolla sai kyllä sun kuvien perusteella nätit ripset aikaan 🙂

  • Reply Anna 30/08/2017 at 21:51

   Se on kyllä tosi erilainen, mitä oon ennen nähnyt! Mä yritän kovasti aina näissä ripsariarvioissa olla yleisesti ottaen tosi puolueeton ja esitellä näitä aina sellaisena kuin mitä on. Tosin loppuarvio menee sitten ihan täysin omien mieltymysten mukaan : D Onneks kuvista saa hyvin selvää!

 • Reply Noora 31/08/2017 at 13:53

  Mäpäs nyt kirjottelen tänne taas tästä ColourPop-episodista 😀 Mä nyt kans laitoin eilen omasta tilauksestani asiakaspalveluun viestiä, kun ei vaan palettia kuulu eikä näy.. No mulle olikin sieltä heti viime yönä vastattu, että näyttää siltä, että paketti on hukkunut postissa, joten voivat joko hyvittää mulle tilauksen tai korvata sen uudella tilauksella. No, mä nyt pyysin rahat takaisin ja toivon silti salaa, että se paletti sieltä vielä saapuisi….

  • Reply Anna 31/08/2017 at 15:44

   EIKÄ! No siis, mullakin on nyt tähän omaan keissiin lisää. ColourPopin sivuilla näyttää, että lähetti ois yrittänyt tuoda eilen (en tosin ollut kotona), mutta lähetin sivuilla ei sanota mitään tälläisestä, enkä oo saanut mitään lappuakaan asiasta. Että joo. Kattellaan. ON TÄÄKIN.

   • Reply Noora 01/09/2017 at 15:07

    Oho, ihme homma! 😮 Jännäks menee. Mun pakettia ei kuulunut tänäänkään, ehkä se sitte on tosiaan kadonnut..

    • Reply Anna 01/09/2017 at 17:20

     Huoh, kunnon härdelli tää. Pitänee varmaan ens viikolla olla taas yhteydessä asiakaspalveluun. HALUUN MUN PALETIN!!

    • Reply Anna 01/09/2017 at 20:42

     No, laitoin sinne taas viestiä ja sanoivat, että joo näyttää siltä, että se on kadonnut. Pyysin lähettämään paletin uudelleen, että katotaan nyt pääsekö se koskaan perille asti!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)