Meikit Tuotearvostelut

735. Juvia’s Place The Saharan

24/08/2017

Juvia’s Place The Saharan on ollut mun ostoslistalla jo todella kauan, mutta sen hankkiminen on jäänyt vaikean saatavuuden ja postikulujen takia. Mutta ei hätää, muutama viikko sitten BeautyBay saapui pelastamaan tilanteen, kun sinne tuli koko Juvia’s Placen valikoima myyntiin! JES.

Juvia’s Placen luomiväripaletit ovat kaikki hyvinkin värikkäitä (tai no taitaa siellä olla yksi hyvinkin nude paletti joukossa) ja näitä mainostetaan ihan supermegahyper pigmentillä. Valikoimassa on kyllä tosi kivoja paletteja ja väriyhdistelmiä, mutta mä päädyin tällä kertaa hankkimaan pelkästään tämän The Saharan -paletin, jossa on juurikin tosi kiva kokoelma voimakkaita sävyjä.

Juvia's Place The Saharan

Juvia’s Place The Saharan on saanut inspiraationsa Afrikan Fulani-kulttuurista (pakko sanoa, että tää ei sano mulle juurikaan mitään – nopea googlettelu kyllä kertoo sen verran, että ymmärtää mistä värivalinnat tähän palettiin ovat peräisin). 12 sävyn paletti koostuu voimakkaan mausteisista sävyistä yhdistettynä neutraalimpiin kaverisävyihin, pintojakin on metallisesta shimmeriseen ja mattaan.

Swatchit kosteutetulle iholle, levitetty sormella:

Juvia's Place The Saharan swatches

Sokoto – ai että tää on UPEA! Superintensiivinen paprikainen sävy, jossa on näin kirkkaaksi punaiseksi ihan huikea sävy. Huomasin, että luomella tämä näyttää aavistuksen kylmemmältä kuin näissä käsiswatcheissa.
Woodabe – metallinen kylmän kultainen.
Bororo – metallinen tiilen punainen lämminsävyisellä pohjalla.
Kia – ruskeapohjainen duochromesävy, jossa tumman turkoosinen hohde

Juvia's Place The Saharan swatches

Zoya – okei, tää on mun toinen suosikki, enkä olisi pannusta päätellen uskonut! Tosi kaunis vanhan roosan sävy, jossa hento kultainen hohde.
Iman – Lähes valkoinen shimmersävy.
Jamila – ihana mausteisen oranssinen väri, joka swatchautui näistä kaikista huonoiten. Testasin vielä tätä luomelle, levittyy ja häivyttyy paljon paremmin siveltimellä kuin sormella.
Senegal – tosi intensiivinen metallinen pronssin sävy.

Juvia's Place The Saharan swatches

Chad – tavallinen mattainen (ehkä hieman satiininen!) musta, ei tosin sieltä intensiivisimmästä päästä
Katsina – jes, tosi loistava häivytys- ja pohjasävy tähän palettiin, juuri hyvän sävyinen lämmin beige.
Lulu – vaalea lohenpunainen hieman kultaisella shimmerillä, tykkään tästä kanssa tosi paljon!
Fula – kylmän hohtoinen pinkki shimmer, varmaan ainoa sävy, joka jää tästä paletista mulla vähemmälle käytölle

Ja meikkejä tietenkin tulossa myöhemmin! Onko teillä muuten tältä merkiltä paletteja tai siveltimiä?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jonna 24/08/2017 at 19:22

  Tää paletti on upea, tässä musta itseasiassa tällaiselle tylsälle meikkaajalle kuin minä tosi kivoja sävyjä arkimeikkiinkin, sitten muutama väriläiskä, jos meinaa revitellä. 😀 Mustalla saisin tehtyä myös rajaukset.

  • Reply Anna 24/08/2017 at 21:17

   Ihan totta! Yhtäaikaa ihanan värikäs, mutta silti sen verran hillitty, että tää ois aika hyvä sellainen ”introduction to colour” -paletti!

 • Reply mirella 24/08/2017 at 20:16

  Sokoto kiinnitti heti huomion, upea <3

  • Reply Anna 24/08/2017 at 21:18

   No älä! Toi Sokoto on oikeasti se tärkein syy miksi ostin koko paletin : D Onneksi toi on myös yhtä upea iholla kuin mitä se on paletissa!

 • Reply Salka 24/08/2017 at 22:01

  Upea paletti! Ja mikä pigmentti 🙂

  • Reply Anna 25/08/2017 at 14:48

   No niinpä! Ei oo ollu mitenkään turhaan kehuttu ((:

 • Reply Linda 25/08/2017 at 09:51

  Niin upea ja kaunis paletti! Mäkin oon jo pitkään kuolannut näiden Juvia’s Placen palettien perään ja ehkä sitä pitää oikeesti kohta saada sellainen ostettuakin 😀 En malta odottaa millaisia upeita meikkejä saat tehtyä tän paletin kanssa<3

  • Reply Anna 25/08/2017 at 14:48

   Tuli vissiin muuten just täydennystä taas BeautyBaylle 😉

 • Reply Noora 26/08/2017 at 15:18

  On kyllä kaunis paletti ja odotan, että näen ton paprikanpunaisen jossain meikissä sulla! Ootko muuten vieläkään saanu Yes, Pleasia? Mun paletti on edelleen postin syövereissä eli ei oo kuulunut eikä näkynyt 🙁

  • Reply Anna 26/08/2017 at 20:33

   Paprikameikkiä tulossa!!
   Ja joo en oo saanu! Oon ollut jo useasti yhteydessä sinne asiakaspalveluun ja ne siellä kovasti vakuuttelee, että pitäisi olla edelleen matkalla, vaikka ei oo päivittyny. Sano, että voi olla Postiin yhteydessä ja sit, että niillä nyt on arvioitu toimitus 10-21 arkipäivää. Huoh. TULIS JO.

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)