Meikit Tuotearvostelut

717. LH Cosmetics Core Crayons -monitoimikynät arvostelussa

13/07/2017

LH Cosmetics Core Crayons -kynäsetti on vihdoin mun! Tätä oon katsellut jo silloin keväämmällä, kun tämä ja Mood Crayons -setti tulivat myyntiin. Core Crayons sisältää kuusi neutraalia sävyä, Moodista löytyy viisi värikästä. Ensiksi myös toi Mood -setti kiinnosti todella paljon, mutta Coressa nää sävyt on niin nappiin, että tiesin näille tulevan niin paljon enemmän käyttöä.

LH Cosmetics Core Crayons

Onneksi sattui Bangerheadilla (mainoslinkki) olemaan -20% ja raaskin laittaa tilauksen. Mitenkään erityisen halpa kokonaisuus ei ole kyseessä, normihinta tälle setille on noin 53€ (eli alle 9€/kpl). Yksittäishinta ei ole mitenkään paha, etenkään jos löytää nää alennuksesta.

LH Cosmetics Core Crayons

Kuten LH Cosmeticsin Infinity Palette (lue lisää) myös nämä Crayonsit ovat tosi vapaakäyttöisiä. Nämä sopivat niin silmän sisärajaukseen, luomiväriksi, kulmakynäksi ja huulipunaksi! Oon instassa nähnyt tosi hienoja huulimeikkejä, jotka on toteutettu nimenomaan näillä Core Crayons -setin kynillä. Tykkään kyllä tosin paljon LH Cosmeticsin ideasta, että tuotteet eivät ole tarkoitettu millekään tietylle alueelle, vaan kaikkea voi käyttää kaikkialla.

LH Cosmetics Core Crayons

Koostumus kynissä on todella pehmeä ja liukuva. Pehmeys näissä on hyvä että huono: ruskea kynä katkesi kärjestään swatchatessa, että sinänsä saa olla tarkkana, ettei liian paljon painetta anna näille.   Näissä on sopivan verran työstöaikaa, jolloin jälkeä voi helposti häivyttää ja blendata, mutta noin minuutissa nämä kuivuvat erittäin paikoilleen. Hangata voi vaikka miten päin, mutta väri pysyy! Puhdistaminen on ainakin öljypohjaisen puhdistusaineen kanssa helppoa. Mä oon niiiiin tyytyväinen, että nää on vihdoin mun, en malta odottaa, että pääsee leikkimään näiden kanssa vielä lisää!

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salka 14/07/2017 at 00:18

  Vaikuttavat lupaavilta, mutta voi miten upeaan pakkaukseen nuo on pakattu! Huolisin itsellenikin ihan koska vaan 🙂

  • Reply Anna 14/07/2017 at 10:58

   Toi pakkaus on kyllä ihana, siinä on iso peilikin! En raaski siirtää noita kyniä mun meikkikynätelineeseen edes : D

 • Reply SariBP 14/07/2017 at 07:13

  Tosi kiva ja käyttis setti:) LH:n tuotteita ei ole paljon näkynyt blogeissakaan, joten merkkinä jäänyt aika vieraaksi, harmi.
  Kynät ei tosiaankaan saa olla liian pehmeitä, vaan sillä tavalla sopivasti, heh;) Mulla käpy palaa aika äkkiä, jos kynän kärki katkeilee…, mutta lepyn äkkiä;)

  • Reply Anna 14/07/2017 at 10:59

   Täytyy odotella, että valikoima kasvaa, LH Cosmeticsilla ei tällä hetkellä olekaan vielä kuin se Infinity Palette, meikkisiveltimiä, nää Core Crayonsit ja sitten ne värikkäämmät Mood Crayonsit.

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)