Meikit

708. Tumma kukkameikki – syvän violettia ja vihreää

18/06/2017

Tumma kukkameikki, siis oikein tumma, on yhdistelmä syviä violetteja ja useampaa vihreää. Inspiraation lähteenä oli muuten Maybellinen uusi poskipunapaletti ja sen kaikista syvin tumman malvainen poskipuna sävy. Se pääsi tässä meikissä niin poskille kuin myös silmämeikin ulkorajoille.

 

Ai niin ja piti ihan erikseen mainita (tämän mä jopa laitoin ylös tätä meikkiä tehdessä, harvinaista) Maybellinen uusi Fit Me! Matte + Poreless -puuteri (mainoslinkki). Siis joo. HUH. En muista koskaan ikinä hämmästyneeni puuterista, mutta kerta se on ensimmäinen. On meinaan aikamoinen. Mikään puuteri ei oo näyttänyt yhtä hyvältä ja mattaavalta mun iholla kuin tuo. Tuntui, että olisi jonkin blurri-filtterin pistänyt naamalle. Aikamoista.

Tässä meikissä on muuten toinenkin uusi HG-suosikki: L.A. Girlin PRO.Conceal -peitevoide sävyssä Porcelain. Aivan loistava, ehdottomasti mun Holy Grail -listalle. Harmittelin toukokuun loppuneissa (lue lisää) NYXin vaaleimman sävyn peitevoidetta, kun se oli mun iholla todella tumma, niin tän kanssa ei kyllä mitään ongelmia. Sävy on ihan täydellisen vaalea. Tästä varmasti lisää myöhemmin kesän suosikeissa!

Dark flower makeup

Smashboxin Smoky-paletista (lue lisää) löytyi ihan ässä sävyt yhdistellä Wet n’ Wildin Comfort Zone -paletin vihreiden luomivärien kanssa. Smokyn Headline-sävy blendautui myös tosi kivasti sen Maybellinen tumman luumuisan sävyn kanssa! Sitä on tosiaan kaikki tuo ulkonurkan punerrus.

Dark smoky makeup

Base: essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer – 10 Ivory* / L.A. Girl PRO.conceal HD High Definition Concealer – Porcelain / Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Pressed Powder – 90 Translucent*
Cheeks: L.A. Girl Just Blushing – Just Because / Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit* (mainoslinkki)
Brows: NYX Micro Brow Pencil – Ash Brown / Kicks Fibre Brow Gel – 02 Blond
Eyes: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Original / ZOEVA Matte Spectrum Eyeshadow Palette: MT090, MT014, MT015 / Smashbox Cover Shot Smoky Eye Palette*: Instinct, Headline, Hell Ya, STFU / Wet n Wild Comfort Zone Eyeshadow Palette / Makeup Geek – Havoc, Voltage / ZOEVA Spring Strobe Spectrum Palette: SP030, SP040 / Sephora Intense Gel Pencil – 06 Rich Copper / Models Own i-Definer Eyeliner Duo – Midnight* / Natural Code Eye Intensifier – Pearly Nude* / Maybelline The Colossal Big Shot Volum’Express Mascara*
Lips: ColourPop Lippie to Go – Dukes // Chateau

* PR-näyte
Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply SariBP 18/06/2017 at 18:38

  Todella persoonallinen ja vaikuttava meikki jälleen kerran:) Mulla on myös Comfort Zone paletti, mutta mahtaisko tällainen rähmäkäpälä saada siitä samoja tehoja…meititäänpä… I don’t think so;)
  L.A. Girlin ProConceal peiteaine on munkin HG-tuote:)

  • Reply Anna 18/06/2017 at 20:34

   Kiitos! (: Ja siis ihmeessä kokeile! Lopputuloksesta voi ainakin hämmästyä, meni syteen tai saveen 😉

 • Reply Jonna 18/06/2017 at 19:30

  Aivan järisyttävän upea meikki! Tuli mieleen kun olisi katsonut jotain leffaa, jossa on upea maskeeraus. <3

  • Reply Anna 18/06/2017 at 20:35

   Ihana Jonna, kiitos! <3 En pistäisi pahitteeksi, jos joskus pääsisi leffaa varten maskeeraamaan! : D

 • Reply Salka 18/06/2017 at 21:13

  Mieletön! Ja pakko sanoa, sä oot ihan vuodessa – puolessa vuodessa kehittynyt tosi hurjasti! Nää on niin mahtavia, että todellakin voisit hyvin lähteä esim. leffa-alalle maskeeraamaan/ taiteelliseksi suunnittelijaksi!

  • Reply Anna 18/06/2017 at 22:01

   No huh mikä kommentti, KIITOS <3 Musta tuntuu, että eniten vaikuttaa se oma rohkaistuminen ja kokeileminen. Mutta toivottavasti ihan sitä oikeaa kehitystäkin on tullut sen myötä! Vielä on paljon missä petrata, mutta tärkeintä on se, että se ei tunnu yhtään ahdistavalta, vaan tosi innostavalta (:

 • Reply Noora 20/06/2017 at 18:24

  No nyt! Täydellinen juhannuksen kukkaismeikki, TYKKÄÄN!! <3

  • Reply Anna 20/06/2017 at 19:50

   Tämmönen juhannusyön viettelijä, haha! Kiitos!

 • Reply LauraKatarooma 06/07/2017 at 08:32

  Helkkari, että mää tykkään sun meikeistä! Tääki on niin kaunis. <3

  • Reply Anna 06/07/2017 at 11:16

   Voi kiitos! Niin kiva kuulla <3

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)