Kynnet

705. Essie Perfect Posture – ihastuttava vaaleansininen

11/06/2017

Essie Perfect Posture on uusin kynsilakkaihastus tosi, tosi pitkään aikaan! Perfect Posture on kevään Gel Couture Ballet Nudes -kokoelman geelilakkoja, jotka sain PR-näytteenä testattavaksi. Samalla muuten mun ensimmäiset Essien geelilakat, jollaisia oon aikaisemmin tainnut kokeilla vain IsaDoralta. Kokoelma on tosi hentoja ja nättejä nudeja ja tyyppilliseen tapaani mähän innostuin niistä ja tää sininen Perfect Posture jäi nurkkiin kokeilemattomana.

Essie Perfect Posture

Ballet Nudes -kokoelma on tosi hentoja ja nättejä nudeja ja tyyppilliseen tapaani mähän innostuin niistä ja tää sininen Perfect Posture (mainoslinkki) jäi nurkkiin kokeilemattomana. Tässä kuukauden aikana siivoillessa mä onneksi löysin tän ja päätin kokeilla miltä tää näyttää kynsillä ja ai että! Miten tää on jäänyt mulla keväällä huomaamatta?? No okei, sininen ei ihan ensiksi tulisi mieleen, että ihastuisin sävynä, mutta tässä on jotain tosi, tosi ihanaa. Sävy on sopivan murrettu ja hennon vaalea. Kaksi kerrosta lakkaa riittää myös tasoittamaan mun epätasaiset kynnet todella hyvin ja geelipäällyslakka kuivui yllättänkin nopeasti kosketuskuivaksi.

Essie Perfect Posture

Kauanko lakkaukset kesti muuten hyvänä? No, viidenteen päivään oon päässyt maksimissaan, kun kynnet ovat kasvaneet sen verran paljon, että pituus on alkanut häiritsemään. Mutta viisi päivää! Ilman lohkeamia! Ilman oikeastaan mitään huomattavaa jälkeä. Impressive! Lakkaustavalla on muuten varmasti myös tässä väliä: aika huolellisesti olen myös lakannut kynsien päät sekä itse värilakalla että päällyslakalla. Tuo tapa pidentää huomattavasti myös ihan tavallisten lakkausten kestoa.

Joo, tää on niiiiin mun kesäsävy.

Tuote saatu PR-näytteenä
Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salka 11/06/2017 at 21:32

  Oi miten suloinen sävy! Just sopii kesään ^_^

  • Reply Anna 12/06/2017 at 13:41

   No eikö! Eikä liian hempeäkään, että mäkin voin hyvillä mielin käyttää (: Hah, mä oon oikeasti nykyään tosi tylsä kynsilakkojen kanssa, kun käytän oikeastaan vaan tätä : D

 • Reply Jonna 11/06/2017 at 23:47

  Tää on nätti, tykkään että on vähän harmahtava, niin ei ole liian babyblue. 😀

  • Reply Anna 12/06/2017 at 13:41

   No niinpä! Tää on just täydellinen <3

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)