Meikit Tuotearvostelut

686. NYX Pro Foundation Mixer White – meikkivoide vaaleammaksi!

27/04/2017

NYX Pro Foundation Mixer White herätti jo kovasti kiinnostusta, kun intoilin Instagramissa saaneeni tän vihdoin ostettua (on muuten ollut kiven alla!). Tää onkin suhteellisen postauksen arvoinen tuote, kun viimeinkin löytyy kohtuuhintainen meikkivoiteen vaalentaja, joka toivottavasti saapuu myös ihan Suomesta ostettavaksi. Tämän ostin FeelUniquelta.

NYX Pro Foundation Mixer White

Valkoista, semi-paksuhkoa ja suhteellisen rasvaisen oloista voidetta. Olisin itseasiassa odottanut, että tää olisi ollut hieman runsaampaa ja paksumpaa, mitä veikkaisin esimerkiksi sen Illamasquan vastaavan olevan.

nyxwhitener_2

Yllä tarkat ainesosat. Mun hyvin kevyt tuntemus INCI-listoista kertoo, että erittäin silikonipohjaista tämä. Se varmaan saa aikaan sen öljymäisen tunnun. Ja siis ei tosiaan tunnu iholla öljymäiseltä, mutta koostumus on sellainen jännä paksu, mutta ohut.

nyxwhitener_3

Käyttö on helppoa ku nakki. Mä annostelen tätä peilille, mutta hyvin tämän sekoittamisen voi tehdä kämmenselällä, miksei suoraan kasvoillakin. Alustalla on helppo nähdä milloin lopputulos on sopivan vaalea. Mä oon tykännyt käyttää viimeaikoina aika pörröistä sivellintä pohjameikin levittämiseen.

nyxwhitener_4

Tämän essencen Camouflage-meikkivoiteen kanssa saan laittaa ihan reippaasti NYXiä, että tästä vaaleimmasta (jep) sävystä saan tarpeeksi valkoista itselleni. Koostumusta NYX ei juurikaan muuta ja kaikista tärkeintä en ole huomannut, että vaikuttaisi meikkivoiteen pohjasävyyn ollenkaan. Silikonipohjaisuus saa aikaan aika paljon enemmän liukkautta meikkivoiteeseen, mutta muuta erovaisuutta sekoittamattomaan pohjaan ei ole. Ei sen enempää peittävyyttä, paksuutta tai muuta. Että ihan kaks peukkua pystyyn!

NYX Pro Foundation Mixer White

Tässä näkee eron, miten hyvin esimerkiksi juuri tuota essenceä saa vaalennettua! Tässä on noin puolet meikkivoidetta ja puolet NYXiä. Ei tosiaan paha!

essence Camouflage-meikkivoide saatu PR-näytteenä

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ida / Divine 27/04/2017 at 20:25

  Voi kunpa tätä tulisi myös Suomeen myyntiin! Vaikuttaa nimittäin nyt entistä lupaavammalta 🙂

  • Reply Anna 27/04/2017 at 20:54

   Täytyy toivoa että tulee! (:

 • Reply Salka 27/04/2017 at 22:11

  Täytyy sanoa, että onpas tuo essence tosi tumman oloinen 😀 Harmi, kun monella merkkillä on jotenkin tosi tummia ne vaaleimmatkin sävyt 🙁 Onneksi siis on tällaisia tuotteita olemassa!

  • Reply Anna 28/04/2017 at 13:13

   No joo ja mieti, toi on vaalein sävy! Onneksi näitä vaalentajia on olemassa, pääsee käyttämään vähän laajemmin kaikkia meikkivoiteita.

 • Reply Marika 30/04/2017 at 12:47

  Ohhoh! Mä kun oon luullut, että tuo essencen camouflage on oikeasti vaalea, koska se on mulle todella hyvän sävyinen. Ehkä en olekaan niin valkoinen kuin oon aina luullut 😀

  • Reply Anna 30/04/2017 at 12:56

   Haha joo, mäkin olin ihan innoissani tosta, kun kaikki hehkutti, että sopii vaaleimmallekin iholle! AAaaaahaha, juu ei mulle vaan : DD Onneks on NYX!

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi 01/05/2017 at 20:36

  The body shopin vaalennnustipat tuntuivat hiukan heikentävän meikkivoiteen mattaisuutta, joten se oli ihan ookoo tuote. Tätä voisi siis testata, ja muovituubi on paljon kätevämpi kuin lasipullo 🙂

  • Reply Anna 01/05/2017 at 21:46

   Joo, muistan kanssa lukeneeni, ettei tuo TBS:n versio ole ollut ihan täysin ideaali, etenkään rasvoittuvalle iholle. Onneksi NYXin kanssa ei ole tuntunut olevan sitä ongelmaa!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)