683. ZOEVA Spring Strobe Spectrum

ZOEVA Spring Strobe Spectrum on vihdoinkin mun! Ensimmäinen ostos mun kevään toivelistalta (lue lisää!), ja toinen tuli hankittua siinä samalla (siitä seuraavassa postauksessa sitten). Let’s STROBE!

ZOEVA Spring Strobe Spectrum

Ai että mä pidän kyllä paljon näistä ZOEVAn Spectrumeista. ZOEVAlla on muutenkin laatu todellakin kohdillaan ja nykyään saa hyvin useammastakin nettikaupasta tilattua. Nämä tilasin hätäisenä CultBeautyltä, hieman edullisimmin saisi BeautyBayltä, mutta myös sitten merkin omilta sivuilta.

ZOEVA Spring Strobe Spectrum

Tää on niin kaunis! Neljä hohtavaa sävyä, jotka sopivat kauniisti korostamaan poskipäitä ja kasvoja sekä sopivat hyvin myös luomiväreinä. Etenkin tummien luomivärien päällä ton hohdon näkee tosi kauniisti.

ZOEVA Spring Strobe Spectrum swatches

SP010 hohtaa viileänä vihreänä, SP020 sinisenä, SP030 ihanana vaaleanpunaisena ja SP010 lämpimänä keltaisena. Niin nättejä! Tosin ainoa mikä mua tässä oikeasti häiritsee, niin miksei näillä ole kunnon nimiä. Toisaalta, parempi näin kuin ei nimiä ollenkaan.

Lue myös

6 kommenttia

  1. Upea paletti! Mulle tosi moni korostussävy on liian tumma, näiden kanssa ei varmasti sitä pelkoa ole 🙂

    1. Mulla on niin sama! Tää Spring on ihan täydellinen, kun tarpeeksi vaaleakin. Summer taitaa sopia parhaiten sitten tummemmalle iholle, eli ihan hyvin on mietitty tuokin!

  2. Hienot sävyt:) En kuitenkaan itse osaisi käyttää vihreän ja sinisen sävyjä, vaikka näyttävät todella sillmiä hivelevän kauniilta:)

    1. No kyllä (: Näissä on niin kivasti vielä tuota sävyä, että nuo vähän jännemmät sopii hyvin myös luomiväreiksi!

Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)