Meikit

670. Sunray Pleat Pearl – & Other Stories Crème Highlighter

19/03/2017

Sunray Pleat Pearl!! Aikamoinen löytö taannoiselta Helsingin reissulta. Kävin ensimmäistä kertaa & Other Storiesilla ja oli muuten hullun nätti mesta. Hinnat kyllä aikamoisia. Mutta hei siellä oli kosmetiikkaakin! Saatoin hieman hullaantua. Kosmetiikka oli onneksi ihan maltillisissa euroissa ja päätin hemmotella itseäni uudella highlighterilla: Sunray Pleat Pearl Crème Highlighter -kuultovoiteella.

Sunray Pleat Pearl

Tää on ihan sairaan nätti! Swatchasin ja siinä myyjänkin kanssa ihmeteltiin, että onpa nyt kyllä kaunis : D Hintaa tällä oli noin 12€, että ei mitenkään halvimmasta päästä, mutta kerrankos sitä. Toi hohto!

Sunray Pleat Pearl

Tosi vaikea saada osuvaa kuvaa tästä, mutta näkyy kyllä meikissä kohta! Tässä yhdistyy hento vaaleanpunainen ja lämmin kultainen taite. Levittyy iholle tosi smoothisti ja tuoksuu sitruksiselle. Huomasin tuon tuoksun vasta muuten jälkeen päin, kun mietin että mikä oikein mun naamassa tuoksuu näin hyvälle.

Jos stadiin tiesi vie, kannattaa käydä tsekkaamassa tuo & Other Storiesin kosmetiikkapuoli. Etenkin poskipunat näytti oikein houkuttavilta! Ootteko ehtineet jo kokeilla näitä?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jonna 19/03/2017 at 21:21

  Oi miten ihanan hieman pinkki, mutta silti lämmin highlighter!

  • Reply Anna 20/03/2017 at 11:25

   No niinpä! Toi on ihan tosi nätti! Huomenna näkyy meikissä (:

 • Reply SariBP 20/03/2017 at 04:35

  Olen ostanut pari kosmetiikkatuotetta &Other Storiesilta, mutta en ole vielä päässyt siihen vaiheeseen, että olisin niitä kokeillut;) Hankintajonossa on vähän tunkua, mutta ehkä tässä kevään mittaan pääsen niihinkin käsiksi;) Samaa mieltä myymälästä ja hintatasosta.

  • Reply Anna 20/03/2017 at 11:26

   Jep! Olisi tehnyt kyllä mieli ostaa lisääkin, kaikki oli niin kauniisti laitettu esille ja se simppeliys kyllä kiehtoi. Olin kyllä ihan positiivisesti yllättynyt, miten kivoja tuotteita tuolla kosmetiikkapuolella oli!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)