Meikit Muuta

667. Meikkimuistoja vuosien takaa

12/03/2017

Meikkimuistoja vuosien varrelta on aina ihan superhauskaa ja nostalgista kerrata! Ajattelin, että tätä voisin vielä näiden jälkeen jatkaa jossain vaiheessa, sillä näitä kyllä riittää. Tässä viisi muistoa aikalailla 10-15 vuoden takaa! Kuvituksena yhtä vanhoja kuvia, koska näistä tuotteista ei kyllä löydy kuvia sitten niin millään, että saa nauraa, mä nauran : D

L’Oréal Glam Shine Lipgloss 04 Moon Crystal
Ai että mä rakastin tätä huulikiiltoa! Aivan parasta vuosina 2005-2006, jolloin olin ysiluokkalainen. Vahva muisto siitä, että oon pelannut Sims 2:sta ja nimenomaan Lemmikit-lisäosaa ja lisännyt tätä huulikiiltoa noin 15 minuutin välein. Lols.
Moon Crystal oli muuten sävyltään sellainen hiekkainen nude, jossa oli paaaljon holohippusia ja kunnon mehukas kiilto. Se oli jopa ihan semipeittävä huulikiilto, että sai aikaan melkein nudehuulet. Megakiillolla ja megasäihkyllä. Oi aikoja.
Parilla mun kaverilla oli muistaakseni myös omat Glam Shinensä, mutta eri sävyissä. Joku kerta ennen kuvistunnin alkua taidettiin pitää kisa luokan viereissä vessassa, että kuka saa lapattua huulilleen paksuimman kerroksen omaa huulikiiltoaan. En muista kuka voitti, mutta kyllä harmitti kun siinä kului ainakin pari milliä mun rakastan Moon Crystalia!

Meikkimuistoja

Maybelline Lash Discovery
Mun ihan ihka oma ensimmäinen ripsiväri! Mä olisi niin halunnut Maybellinen Volume Expressin, koska hei go big or go home, mutta äiti ei antanut. Kyllä jäi harmittamaan. Lash Discovery oli ihan kakkaa kyllä, ei se näkynyt ripsissä mihinkään! Tosin ehkä se oli silloin ihan asiallinen valinta 6. luokkalaiselle. No, muutama vuosi jälkeenpäin pääsin sitten käyttämään sitä HG Volume Expressiä ja joo-o, ei sekään look mitenkään hirveän viehättävä ollut : D

L’Oréal-nettisivut
Yläasteella ei ollut vielä YouTubea, joten mä tankkasin mun salaisen meikki-innostuksen suoraan alkulähteeltä: eri merkkien omilta nettisivuilta (jos niillä nyt ylipäätänsä oli sellaiset). L’Oréalin nettisivut olivat mulla oikea Graalin Malja, sieltä pystyi katsomaan silloin päämeikkitaiteilijan (? yritin etsitä kovasti tätä netistä, että kuka se videoiden mies oli, mutta no luck) tekemiä muutaman minuutin mittaisia tutorialeja. Ai että mä rakastin niitä! Salaa öisin meikkasin varmaan jokaisen näistä tutoista perässä.

Meikkimuistoja

Lumene korostuspuuteri
Ensimmäinen meikkituote, johon säästin itse rahaa. Mä en nuorena saanut viikkorahaa ja yleensä äiti osti mulle meikit, jos jotain pyysin. Tosin muistan, että uusien meikkien saaminen oli todella kiven takana, koska johan niitä mulla jo olikin ja ”edellisissäkin vielä jäljellä”. Koska korostuspuuterille (aikansa highlighter) söpössä paketissa ei ollut mitään selvää ja akuuttia tarvetta, niin tähän mä sitten säästin omista rahoista. Surkea loppu kyllä tarinalla, kun itse tuote oli aika kuraa, sellaista hyvin säihkyvää glitterpölyä ja paketin mukana tullut pörröinen puffi niin sairaan epäkäytännöllinen, että ei tätä tainnut tulla käytettyä kahta kertaa enempää.

YSL luomiväriduo
Siis tää oli niin aarre. Äidin meikkilaatikosta löytyi varmaan 80-luvulta(?) peräisin, ihanassa kultaisessa ja painavassa rasiassa oleva YSL:n luomivärikaksikko, jossa toinen nappi oli ihana sähköinen petrolinin/turkoosin sininen ja toinen tosi kirkas violetti. Tää on jäänyt niin vahvasti mieleen sellaisena jännittävänä ja kiehtovana tuotteena, että tuolla mä haluan joskus ihan oikeasti meikata. Nuorempana se päätyi useasti meikkileikkihin ja teinimpänä niihin öisiin meikkausessioihin, kun leikin oman elämäni meikkitaiteilijaa.

Meikkimuistoja

Tuliko teille meikkimuistoja mieleen? Kertokaa ihmeessä kommenteissa! Ja Ilona, haastan sut tekemään perässä! Ja kaikki muutkin bloggaajakamut, ihmeessä kirjoittakaa tekin 5 meikkimuistoanne!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jonna 12/03/2017 at 20:54

  Oih, Glam Shinet, mulla tais olla niitä melkein kaikki sävyt. Olin silloin vielä huulikiiltotyttöjä ja niillä sitä kuorrutettiin huulet sitten tilanteessa kuin tilanteessa. 😀

  • Reply Anna 13/03/2017 at 11:03

   Haha, nimenomaan KUORRUTETTIIN : D

 • Reply Marika 13/03/2017 at 18:27

  Olikohan mulla tuo sama sävy Glam shinesta!? Vai oliko se 06? Anyway, niitä sain käytettyä loppuun peräti kaksi ja sitten mulla oli vielä joku semmonen pinkimpi sävy. Ne oli oikeasti todella hyviä kiiltoja ja voisin kyllä ostaa vieläkin semmoisen, vaikka nykyään olenkin vannoutunut huulipunien käyttäjä 🙂

  • Reply Anna 13/03/2017 at 19:18

   Sain muuten metsästää ton sävyn nimeä useita tunteja netistä : D Muistin, että nimessä oli ”Moon” ja sävyn ulkonäön : D Noiden koostumus oli tosi kiva, muistan ettei se ollut yhtään tahmea vaan ihanan liukas.

 • Reply Salka 13/03/2017 at 23:49

  Eikä miten ihana postaus!!!<3 Täytyy kyllä itsekin näpytellä tämä 🙂 Hittolainen kun en enää muista, mikä oli mun yhden suosikki huulikiitoni merkki, damn! Sillä kuitenkin meikkaisin YO-juhliini huulet 😀

  • Reply Anna 14/03/2017 at 12:07

   Haastan sut tekemään!! Niin haluaisin lukea sun meikkimuistoja kanssa! Sen sanon, että aikaa saa tohon hyvin kulumaan, kun yrittää etsiä noita tuotteita ja niiden nimiä : D Tuota YSL:n luomiväriduon nimeä, tai edes kuvaa, oon etsinyt on ja off varmaan useamman vuoden ajan : D

 • Reply Anni Jää 14/03/2017 at 17:20

  Mulla tais olla aika paljon Anytimen meikkejä.. ja Lumenen meikkipuuteri oli mun luottotuote tyyliin vuosina 2004-2010, kunnes alkoi tulla BB-voiteet Suomenkin markkinoille. Mut siihen nähden, että oon aina rakastanut meikkaamista, oon aika myöhäisherännäinen tuoteintoilun ja hamstraamisen suhteen. 😀 oon tosissaan innostunut vasta oman blogin myötä, eli vasta parisen vuotta on tullu välineurheiltua.

  • Reply Anna 14/03/2017 at 19:24

   Ah, Anytime oli kyllä kova juttu silloin aikoinaan! Pitää tehdä tässä joku päivä vielä lisää näitä meikkimuistoja, Anytimesta meinaan löytyy kyllä : D

 • Reply Noora 14/03/2017 at 18:28

  Ai että 😀 Mullakin on ollut oma Glam Shine, tosin en nyt muista sävyä mutta joku nude/ruskea sekin oli 😀 Oi niitä aikoja!

  • Reply Anna 14/03/2017 at 19:26

   Glam Shine on ollut selvästi kaikkien huulilla : D

 • Reply Karoliina 15/03/2017 at 20:25

  Anytime on kyllä täälläkin se eka kosketus kosmetiikan ihmeelliseen maailmaan 😀 Varsinkin meikkipuuteria ja jotain tosi hailakan pinkkiä huulikiiltoa muistan kuluttaneeni melkolailla aikanaan.

  • Reply Anna 15/03/2017 at 20:47

   Jooooo se meikkipuuteri! Ihan MUST.

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)