Meikit Tuotearvostelut

657. IDUN Minerals – alkukevään sävyt Kungsljus ja Hassel

16/02/2017

IDUN Minerals on kiinnostanut mua kovasti jo pitkään, etenkin kun näitä on päässyt katsomaan ihan paikanpäällä ihan jo Lahdessa muutamassa apteekissa. IDUNilta on tullut tammikuun aikana kuusi uutta yksittäistä luomivärisävyä ja uusi luomivärinelikko myyntiin. Uutuukset ovat ihanan murrettuja, maanläheisiä sävyjä, jotka on nimetty skandinaavisten kukkien mukaan (ah, symppistä!). Kannattaa muuten pysyä kuulolla IDUNin myöhempää itse kevään kokoelmaa, jota näkyy jo muutamassa ruotsalaisessa blogissa, siellä on ihan mielettömän hienoja huulipunasävyjä tulossa!

IDUN Minerals eyeshadow

Sain IDUN Mineralsilta kaksi tammikuun uutta luomivärisävyä testattavaksi: Kungsljus ja Hassel. Nämä ovat mun ensikosketus IDUNin meikkeihin ja pakko kyllä sanoa, että oon enemmän kuin vakuuttunut.
IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkimerkki, jonka valikoimissa on kosmetiikkaa meikeistä kynsilakkoihin. IDUNilta löytyy muuten hyvin sävyjä etenkin hyvin vaaleille ihonsävyille! Hintaluokka on hieman kalliimpi kuin perusmarkkettimerkeillä, mutta sanoisin, että korreloi kyllä hyvin tuotteiden laadun kanssa. Esimerkiksi näiden luomivärien suositushinta on 16,50€, nelikkopaletin 31,80€.

IDUN Minerals Kungsljus Hassel

Mutta näihin kahteen sävyyn! Kungsljus (suomeksi ukontulikukka) ja Hassel (pähkinäpensas) ovat molemmat todella pehmeitä ja pigmenttisiä luomivärejä. Yllä olevassa kuvassa molemmat luomivärit levitettynä pohjustamattomalle iholle ja on kyllä intensiivistä pigmenttiä! Molemmat levittyvät todella kauniisti ja hohtavat satiinisena iholla.

IDUN Minerals Kungsljus

Kungsljus on vaalean nude, jossa hieman kultaista hohtoa. On kyllä kaunis!

IDUN Minerals Hassel

Hassel on ihanan suklaanruskea, joka sopii muuten todella hyvin ihan koko luomelle levitettynä. Toi satiininen hohto on kyllä vakuuttava. Ja tuo sävy näyttää tosi hyvältä etenkin mun siniharmaiden silmien kanssa.

IDUN Minerals

Tässä Kungsljus levitettynä koko luomelle ja Hassel ulkonurkassa ja alaluomella. Luomella mitään sen kummempaa pohjustusta kuin hieman meikkivoidetta. Pysyivät erinomaisesti koko päivän luomella ilman huomattavaa kulumista tai juonteisiin karkaamista. Olen vakuuttunut! Harvemmin tosiaan kirjoittaisin vain kahdesta luomiväristä, mutta siis joo. Nyt on laatu niin kohdillaan, että todellakin näitä voi suositella!

Onko teille IDUN Minerals tuttu? Suosikkeja?

Tuotteet saatu PR-näytteenä

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jonna 16/02/2017 at 20:31

  Ihanat luonnolliset sävyt! <3

  • Reply Anna 17/02/2017 at 12:07

   Niinpä! Ne neljä muutakin on aikalailla samoissa sävyperheissä, nudea, ruskeaa, ruusuista (:

 • Reply Saara 16/02/2017 at 22:02

  Näyttävät hyviltä. Itse olen ajatellut kokeilla sarjan poskipunia. Minulla on käytössä sarjan mineraalimeikkipuuteri ja sen on kyllä loistotuote. Yleensä meikkivoiteet tuntuu jättävän mun ihon klähmäiseksi, mutta tämä sulautuu kauniisti. Klähmäisyyden olen analysoinut johtuvan ihoni nukasta, siis karvoista, suomeksi sanottuna :-D. Olen kokeillut myös Idunin peiteainetta, jossa kahta sävyä. Se on muuten hyvä, muttei sovi ohuelle iholle esim. Silmien alle.

  • Reply Anna 17/02/2017 at 12:07

   Mua kiinnostaisi muuten kanssa kokeilla noita meikkipohjia! Etenkin just meikkivoidetta, kun siltä puolelta taitaa löytyä tarpeeksi vaaleaa mun about valkoiselle iholle : D

 • Reply Salka 16/02/2017 at 22:36

  Idun on tuttu. Brunkulla on mun yksi suosikkipaleteistani 🙂 Mutta nämä sun testiin saamat sävt näyttävät kauniilta, lukeutuvat myös niihin omiin suosikkisävyihin ^_^

  • Reply Anna 17/02/2017 at 12:08

   Se Brunkulla on kyllä tosi kaunis paletti! Jos mulla ei olisi niin paljon vastaavaa, niin todellakin lähtisin ostoksille sitä varten : D

 • Reply Satu 17/02/2017 at 11:57

  Oi kuin on kyllä kauniita, varsinki tuo Hassel, sopii todellaki yksinäänki luomelle. Mulla on aikalailla saman väriset silmät kui sulla, näyttäis varmasti ihanalta itelläki. <3

  • Reply Anna 17/02/2017 at 12:09

   Hassel on aivan ihana! Harvemmin viihdyn vain yhdellä sävyllä, mutta tuo Hassel on ollut nyt kiireisinä aamuina useampaan kertaan aika luottotuote, kun sen kanssa todellakin näyttää jo upealta pelkästään sillä sävyllä!

 • Reply Pirjo 01/03/2017 at 17:36

  Mun Idun suosikkeja ovat Brunkulla-paletti (se on edelleen esim. työhaastatteluun varma valinta) sekä Norrlandssyren-paletin violetti sävy. Superkultaista luomiväriä etsivälle Sommargyllen marmoriluomiväri on ihan huippu!

  • Reply Anna 01/03/2017 at 17:51

   Oikeastaan ne kaikki marmoriluomivärit on kyllä tosi upeita, mä jään aina swatchailemaan niitä apteekissa sen verran usein, että pitäis kyllä jo pikkuhiljaa ostaa ihan omaksi : D

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)