Kynnet Tuotearvostelut

618. Essie Cashmere Matte

10/11/2016

Essie Cashmere Matte -kokoelma ilmestyi jo alkuvuodesta 2015, mutta hyvä se on esitellä näin villapaitakelien kunniaksi nytkin! Jos mattapinta, viileän huurteiset sävyt ja hennot hohteet kiinnostavat, niin tässäpä olisi kynsilakkoja sulle.

Essie Cashmere Matte Collection

Kokoelmassa on kuusi mattapintaista lakkaa, joiden sävyt ovat ihanan murrettuja vaihdellen hyvin vaaleasta hyvin tummaan. Neljässä lakoista on superkaunis hohde, joka tulee esille etenkin jos päälle laittaa vielä kiiltävän päällyslakan.

Essie Just Stitched

Just Stitched – oikein vaaleanpunainen kylmä sävy, jossa on hentoinen turkoosi hohde seassa. Harvemmin innostun vaaleanpunaisesta, mutta tää on kyllä hieno! Ei liian tyttömäinen, ei liian pelkistetty, vaan just hyvä!

Essie All Eyes on Nudes

All Eyes on Nudes – hiekkainen nudesävy

Essie Wrap Me Up

Wrap Me Up – todella vaalea, lähes valkoinen, mutta taittaa ihan hentoisesti vaaleanpunaiseen. Ihan huikea kaunis sävy, menee ihan mun suosikkeihin vaaleista kynsilakoista!

Essie Cozy in Cashmere

Cozy in Cashmere – violettiin taittava harmaanruskea, jossa seassa siniviolettia hohdetta

Essie Coat Couture

Coat Couture – tämä harmaanvioletti levittyi näistä ehdottomasti kauneimmin ja tätä todellakin kannattaa kokeilla myös päällyslakan kanssa!

Essie Spun in Love

Spun in Love – kuultava musta, jonka seassa sinistä hohdetta. Tämä oli näistä kuudesta hankalin, sillä paksun koostumuksen kanssa saa olla aika tarkkana, ettei tätä tummaa lakkaa leviä kynsinauhoille.

Essie Cashmere Matte Collection swatches

Koostumus näissä kaikissa kuudessa Cashmere Matte -kokoelman lakassa on hyvin paksu, mikä johtunee tuosta mattapintaisuudesta. Kannattaa yrittää levittää mahdollisimman ohuita kerroksia (mikä on kyllä hieman haastavaa) ja kerrostamalla saada peittävyyttä. Joka tapauksessa kerroksia saa laittaa kaksi, sillä vaikka koostumus on paksu, niin täysin peittävää ja siistiä jälkeä ei yhdellä kerroksella vielä saa. Kestävyys näissä on kyllä yllättävän hyvä, mulla on pysynyt useamman päivän lakkaukset hyvinä ihan ilman mitään päällyslakkaa. Kunhan siis malttaa olla kolhimatta lakkausten pintaa kuivumista odotellessa!

Tuotteet saatu blogiin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jonna 10/11/2016 at 22:55

  Tummat ovat näistä omia suosikkeja. Varsinkin Coat Couture on silkkaa rakkautta! <3

  • Reply Anna 11/11/2016 at 10:49

   Coat Couture on kyllä todella nätti ja koostumus siinä on kyllä yksi tämän kokoelman parhaista! Plus toimii tosi hyvin päällyslakan kanssa!!

 • Reply Salka 10/11/2016 at 23:10

  Tuo eka lakka on todella upea, voisin kuvitella omille kynsillekin 🙂

  • Reply Anna 11/11/2016 at 10:50

   No jep! Ja mäkin tykkään siitä, vaikka yleensä vaaleanpunaiset ei todellakaan ole mun juttu : D

 • Reply Riikka 12/11/2016 at 08:23

  Ihania! Tosi kaunis tuo pinta, matta mutta hohtava. Oma suosikkini on kyllä tuo vaalea pinkki 🙂

  • Reply Anna 12/11/2016 at 17:04

   No kyllä! Toimivat vielä hyvin näin mattapintaisina kuin kirkkaina päällyslakan kanssa (:

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)