Meikit

614. Anna ja Ilona pelaa: Overwatch

01/11/2016

Pitkästä aikaa pelimeikkejä Ilonan kanssa! Ja mitkä meikit nyt tulikaan, päätettiin pistää kunnolla menemään kerta halloweeninikin tässä lähettyvillä. Erittäin oikein! Ilona on viime aikoina hehkutellut mulle kovasti Overwatchia ja ehdotti, että jos tehtäisiin seuraavana pelimeikkinä jotain aiheeseen liittyvää. Overwatchista löytyi oikein hyvä parivaljakko Roadhog (tsekkaa tästä Ilonan Roadhog, se on MAHTAVA!!) ja Junkrat, niin todellakin hei tehdään nämä!

Junkrat vaikuttaa kyllä ihan päheältä kaverilta, suhteellisen kreisi tapaus, joka tykkää räjäytellä. Junkrat onkin hyvin palaneen näköinen, koko otsa noessa ja vain vaaleat kulmakarvat sieltä pilkistävät puhtaan kirkkaina! Eli peitevoidetta vaan reippaasti kulmiin ja countoursävyt otsalle : D

Overwatch Junkrat makeup

Kasvot/Face: Lumene Matt Control Oil-Free Foundation (mainoslinkki) – 0 Light Ivory (saatu), LH Cosmetics – Infinity Palette (mainoslinkki): Maffei, Cigar, Fornax / Dr. Haushcka Bronzing Powder (mainoslinkki), NYX Powder Blush – Taupe, Zuii Diamond Sparkle Blush – Peach (saatu)
Silmät/Eyes: Anastasia Beverly Hills Self Made Palette: Witchy, Butter / LH Cosmetics Infinity Palette: Fornax, Cigar / Natural Code Eye Intensifier – 1 Intense Black (saatu) / IsaDora Insane Volume Lash Styler – 50 Insane Black (saatu)
Kulmat/Brows: Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain
Huulet/Lips: NYX High Voltage Lipstick (mainoslinkki) – Flawless

Overwatch Junkrat makeup

Ehdottomasti erikoisin meikki, mitä on koskaan tullut tehtyä! Oli ihan mielettömän hauskaa! Just tän takia rakastan näitä mun ja Ilonan pelimeikkijuttuja, kun pääsee tekemään jotain todellakin erilaista. Seuraavat on jo suunnitteilla!

Junkrat

You Might Also Like

No Comments

Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)