Suosikit

611. TOP5 – parhaat silmämeikkisiveltimet

26/10/2016

Parhaat silmämeikkisiveltimet olisi nyt tässä! Viisi suosikkiani esittelyssä, olkaa hyvä.

Parhaat silmämeikkisiveltimet

Silmämeikkisiveltimien suhteen suosin synteettistä karvaa, kuten myös muissakin siveltimissä. Näidenkin kanssa mennään mieluummin siellä edullisimmalla hintaluokalla, mutta onneksi hyvää ja edullista on helppo löytää. Näistä kaikki ovat alta kymmenen euron.

e.l.f. Eyeshadow C Brush

e.l.f. Eyeshadow C Brush (mainoslinkki)
e.l.f.:n tuotteet ovat todellakin sieltä halvimmasta päästä, mutta joukossa on kyllä oikeita helmiä. Tällainen C:n muotoinen sivellin kuuluu muotonsa puolesta mun suosikkeihin. e.l.f.:n versio on muuten erityisen hyvä irtopigmenttien levittämiseen luomille. Sivellin on sopivan tiheä, tuuhea ja lyhyt, että pigmentti tarttuu tähän juuri oikein ja on helppo painaa luomelle.

Lindex luomivärisivellin

Lindex luomivärisivellin
Mun suosikkini! Tämä nimetön Lindexin punavartinen sivellin on mun vanhin siveltimeni ja samalla se kaikista kivoin. Tähän mä tartun useimmiten meikatessa ja harmittaa, etten tätä aikoinaan ostanut useampaa kappaletta. Tämän mä olen ostanut vuonna 2006 ja vieläkin ihan täydellisessä kunnossa! Napakka ja ohut sivellin on sopiva ihan yleiseen luomivärin levittämiseen luomelle. Tälle mä aina vaan etsin seuraajaa, mutta vielä ei ole löytynyt ihan vastaavaa.

EcoTools Petite Eye Shading

EcoTools Petite Eye Shading
Tämä on ollut osana EcoToolsin Essential Eye (mainoslinkki)-settiä (lue lisää!). Juuri sopivan muotoinen ja pieni levittämään luomiväriä alaluomelle. En voi suositella tarpeeksi!

Morphe Brushes E17

Morphe Brushes E17
Morphe Brushesin vegaani-setti (lue lisää!) on ollut tosi kovassa setissä ja niistä siveltimistä pidänkin todella paljon. Noista siveltimistä innoistuin testaamaan Morphen siveltimiä lisää ja mä niin tykästyin Elite-sarjaan! Eliteistä mulla on jo neljä sivellintä ja kaikki todella ahkerassa käytössä, mutta ehdottomasti niistä kivoin on E17. Sopivan pieni ja pullea häivytyssivellin, jolla saa oikein kauniisti buffattua sävyt luomella.

Real Techniques Essential Crease Brush

Real Techniques Essential Crease Brush
Mun valinta voidemaisten ja nestemäisten levittämiseen. Niiden kanssa sopii muutenkin hyvin synteettiset siveltimet verrattuna luonnonkarvaan. Tällä levitän oikeastaan aina esimerkiksi NYXin Jumbo Eye Pencilit.

Sattuuko teistä muuten kellään olemaan noita Lindexin vanhoja siveltimiä, tai muuten noin vanhoja vielä käytössä?

Sisältää affiliate-linkkejä

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply SariBP 26/10/2016 at 20:38

  Monet edulliset siveltimet ovat yllättäneet positiivisesti esim. Essencen alle kahden euron luomivärisivellin on aivan ällistyttävän hyvä ja kestävä hintaansa nähden! Bdelliumin >>>Toolsilla ja Coastal Scentsillä on myös joitakin ihan helmiä. Lindexin vanhemman mallisesta siveltimestä ei valitettavasti ole havaintoja. Näyttää kyllä kivalta väritykseltäänkin.

  • Reply Anna 26/10/2016 at 20:57

   Hei, oon muuten kuullut kanssa paljon hyvää Essencen siveltimistä! Mä en itse oikein syty sille värimaailmalle, niin ei ole tullut testattua. Mun puolesta sais kaikki siveltimet olla vaan mustia : DD

 • Reply Salka 26/10/2016 at 22:13

  Mun vanhimmat siveltimet taitaa olla vuodelta 2008, ostin Tallinnasta Goshin silmämeikkisiveltimiä ja ne ovat vieläkin hyvässä kunnossa 🙂 Make Up Storen siveltimiä olen kyllä katsellut sillä silmällä, samoin Everyday Mineralsin.

  • Reply Anna 27/10/2016 at 17:39

   Ihmeellisen sitkeitä tapauksia löytyy edullisista siveltimistä kyllä! : D
   Kannattaa muuten katsella noita Morphen Elite-sarjan siveltimiä ja tietenkin Zoevan kanssa! Toi E-sarja on kyllä semmonen, että ois suunnitteilla täydentää omaa kokoelmaa niillä, kun kerta synteettisiä ja hinta-laatusuhde tosi kohillaan (:

 • Reply Kuorotipu 30/10/2016 at 08:08

  Mun vanhimmat siveltimet on vuodelta 2001 ja hyvin pelittää. Merkki on Eliezer ja käytössä päivittäin poskipunasivellin ja viikottain pari luomivärisivellintä. Lisäksi ostin messuilta uuden ison mustan Duroyn puuterivipan korvaamaan edellistä myöskin syksyllä 2001 ostettua 😀

  • Reply Anna 30/10/2016 at 10:16

   Ohoh! Siinä on kyllä pitkäikäiset siveltimet!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)