Meikit Tuotearvostelut

559. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

10/07/2016

Modern Renaissance, tämän vuoden syntymäpäivälahja, saapui nyt pari viikkoa etuajassa, mutta ai kyllä, ei harmita, päinvastoin!

Siis huh, mä en ole ollut yhdestä paletista varmaan koskaan näin innoissaan! Jo kun näin Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletista niitä teaserikuvia niin joo-o. NIIN MUN VÄRIT TÄNNE KIITOS NYT HETI JOOKO.

 

BeautyBaylle sitten heti tilausta, kun tää oli tullut sinne in stock (jep kyllä, taisin kaksi viikkoa käydä joka päivä katsomassa, onko se jo tullut sinne). Hinta oli kyllä muuten suolaisempi (n. 55€), kuin mitä odotin, mutta synttärit kerran vuodessa ja silleen? Samalla ostin miehelle rasvaa ja täydensin Gerard Cosmeticsin huulipunakokoelmaani punaisella Fire Engine -sävyllä. Mario Badescut tuli sitten kaupanpäällisiksi.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Luomivärit on pakattu samettipintaiseen vaaleanpunaiseen palettiin ja luomivärinapit ovat muuten huomattavasti isompikokoisia kuin vaikkapa mun ensimmäisessa ABH:n paletissa, Self-Madessa.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Ja siis joo huh. Tässä ei ole sävyä, jota en vaan yksinkertaisesti rakastaisi. Todellakin rahansa arvoinen. Kallis, mutta rakastanen tätä todellakin hintansa edestä ja enemmänkin.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance swatches

Perfection. Ja on muuten siis ihan älytön pigmentti! En oo koskaan swatchannut mitään vastaavaa. Makeup Geekin luomivärit on aika lähellä, mutta siis näistä etenkin Red Ochre ja Cyprus Umber ovat ihan jäätävän runsaspigmenttisiä.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Laura 10/07/2016 at 21:11

  Uuh! Olen kuullut tuosta kovasti hyvää, mutta vähän vaihtelevia arvosteluja Anastasian aiemmista paleteista lukeneena hiukan on epäilyttänyt. Swatchit ovat kyllä kauniita, jään innolla odottamaan millaisia lookeja tästä teet. 🙂

  • Reply Anna 10/07/2016 at 21:29

   Tässä on kyllä laatu todellakin kohdillaan. Ihan jäätävän hyvä! Sanoisin melkein, että hakkaa pigmenttisyydellään (miinus noi pari pinkimpää nappia) jopa Makeup Geekin. !!

 • Reply Nimk 11/07/2016 at 10:18

  Upean näköinen paletti ja omallakin ostoslistalla. Onneksi ei ole limited edition, niin ehtii myöhemminkin, kun taloustilanne on parempi 😀

  Sen verran täytyy korjata, että tässä paletissa taitaa olla kaikkein vähiten tuotetta muihin anastasian paletteihin verrattuna. Pannu näyttää isommalta, mikä onkin huijannut monia, mutta todellisuudessa itse luomiväriä on jopa vähemmän kuin 12 napin paleteissa 🙁

  Jos yhtään kiinnostaa, suosittelen katsomaan youtubestä Stephanie Nicolen arviointivideoita. Käy läpi kaikki ainesosista määrään ja swatcheihin sudilla. Ei ole mikään haukkumavideo, itseasiassa kertoo tän paletin olevan paras koskaan, mutta yleensä ottaen arviointivideoissaan on todella rehellinen ja käy ihan oikeita faktoja läpi ainaisen ”so buttery, so pigmented” läpinän sijaan, mitä iso osa tubessa tekee.

  • Reply Anna 11/07/2016 at 11:24

   Ihan loistava valinta kyllä, että tämä jää valikoimaan! Vielä näin monikäyttöinen, samalla neutraali ja silti erilainen yhdistelmä sävyjä. Kelpaa!
   Stephanien videot on kyllä tuttuja, mutta jotenkin mulla tulee siitä todella negatiiviset fiilikset. Tai siis, asiaahan se puhuu, mutta jotenkin sen ulosanti ja vaikutelma persoonasta saa mulla karvat pystyyn : D

 • Reply Charming Nails 11/07/2016 at 14:10

  On kyllä upea ja kyllähän sinä olet sen ansainnut 🙂 minäkin tykkäisin just noista väreistä!

  • Reply Anna 11/07/2016 at 15:55

   Kerranhan sitä 26 vuotta täyttää 😉

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)