Meikit Tuotearvostelut

527. Lisää NYXin huulipunia!

19/04/2016

On kyllä mahtavaa, että vihdoin saatiin NYX Suomeen asti! Vähän nurinkurisesti juuri ennen lanseerausta Sokoksella pistin tilauksen Cocopandan nettikauppaan, kun siellä hyvässä alessa oli reippaasti myös NYXin tuotteita. Ja siis NYXhän on yksi mun suosikeista edullisista merkeistä, enkä millään malttanut odottaa, että pääsen Sokokselle hypistelmään! Ha!

NYX

Mulla on ollut jo pidempään ostolistalla hankkia lisää näitä nudempia Soft Matte Lip Creamejä. Oon tykännyt niiden koostumuksesta ihan mielettömästi, ja sävyvalikoima on todella mieluisa. Ootteko muuten nähneet kuvia niistä uusista sävyistä, joita tuli tuossa ihan alkukeväästä lisäyksenä tähän? Nekin kiinnostavat hyvin paljon! Soft Mattet oli siis ihan tällainen pitkäaikainen himotus, mutta lisänä tilaukseen päätyi kaksi High Voltage -huulipunaa. Olivat molemmat siinä 7€:n hujakoilla, joten päätin kokeilla ja tilata. Ja vähän kävin hassusti, että High Voltaget siirtyivät ihan täysin mun huulituotesuosikkilistan ykkösiksi. Mites nyt näin!

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm

Soft Matte Lip Cream sävyssä Stockholm on kerennyt näistä neljästä jo useastikin huulille. Todella helppo sävy! Vaalea punaisen persikkainen, vai miten tätä kuvailisi. Koostumus on taattua SMLP-laatua: levittyy helposti ja on tarpeeksi pigmenttinen. Kestoltaan muuten SMLP:t eivät ole ihan vaikkapa toisen suosikkini Gerard Cosmeticsin huulipunien vertaista, mutta kevyt moussemainen koostumus tuntuu ehdottoman hyvältä huulilla, eikä useimpien nestemäisten huulituotteiden tapaan kuivata huulia.

NYX Soft Matte Lip Cream Cairo

Soft Matte Lip Cream sävyssä Cairo taitaa olla se vaalein nude, mitä näistä löytyy. Hieman pigmenttisyydensä puolesta pettymys. Tätä saa kyllä kerrostaa jonkin verran, mikä sitten taas helposti saa tämän näyttämään kökköiseltä kerrokselta huulilla. Luulen, että tän kanssa olisi joku huulienpohjustaja paikallaan.

NYX Turnt Up Lipstick Flawless

Mutta sitten nämä High Voltage Lipstickit! Siis ai että! Mä pidän näistä ihan hulluna. Niin kermainen, pehmeä, voinen koostumus, joka on ihan uskomattoman pigmenttinen. Liukuu niin kauniisti huulille ja peittää välittömästi. HUIKEA. Flawless on täydellinen nudesävy, mitä oon etsinyt varmaan teini-iästä asti. Niin hyvä!

NYX Turnt Up Lipstick Playdate

Playdate oli tämän satsin yllättävän onnistunut villi kortti. High Voltagien pigmenttisyys yhdistettynä tohon todella pehmeään koostumukseen on vaan ihan hämmentävän toimiva!

Harmi, ettei High Voltage -huulipunia taida olla Suomen markkinoilla. Ei ainakaan näkynyt Sokoksella eikä nettikaupassa. Stone-sävy himottelisi todella pahasti, meinaan. Nopean tutkimisen jälkeen tuota, ja muita High Voltage -sävyjä, saisi vissiin helpoiten tilaamalla Bootsilta. Hyvin mahdollista, että pitää tehdä tilaus sinne. Ja hyvin mahdollista, että blogissa näkyy pian uusi NYX-haalinta : D

In English
4 new NYX lippies I ordered from Cocopanda. I’ve loved the Soft Matte Lip Creams, new shades have been on my shopping list for a while now. On a whim I decided to try out the High Voltage Lipsticks too and surprise, surprise, I actually like them even more than SMLCs! Whaaat. They’re extremely soft and buttery and have an incredible pigmentantion from the slightest application. I need more!

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Noora 20/04/2016 at 09:20

  Ooh, nuo High Voltaget näyttää tosiaan aivan upean kermaisilta! Ja tuo Playdate on kyllä niin magee 😛

  • Reply Anna 20/04/2016 at 10:36

   No ne kyllä on! Harmi, että noiden saatavuus on ainakin just nyt vähän heikonlainen. Mulla ois meinaan vähän ostoslistaa : D

 • Reply Emma 21/04/2016 at 23:31

  Mulla on yksi soft matte lip cream ja se koostumus on tosiaan ihan älyttömän kiva! Pitää käydä ostamassa pari lisää, kunhan meno Nyx-pisteellä hieman rauhoittuu ja sinne sekaan mahtuu 😀

  • Reply Anna 22/04/2016 at 10:12

   Paras nestemäinen huulipuna, mitä oon kokeillu! Ja sanotaanko niin, että kokoelmani niistä on helposti kasvava : D

 • Reply Taika 23/04/2016 at 17:52

  Beautyjointista saa kans muistaakseni ja jos tilaa vaan pari punaa kerralla esim. niin postaritkin on maltilliset, jotain alle 5 e!

  • Reply Anna 23/04/2016 at 18:53

   Joo, Beautyjoint on kyllä vaihtoehto, kunhan sinne tulis sävyjä in stock lisää! Stone kyllä löytyy, mutta ei viittis vaan yhtä sit kuitenkaan tilata. Vaikeaa! : D

 • Reply Jossu 24/04/2016 at 12:23

  Näitä on ihan pakko mennä ostaan!

  • Reply Anna 24/04/2016 at 13:42

   No todellakin! Etenkin noi Soft Matte Lip Creamit on mun mielestä aivan ihania, ehdottomasti mun suosikkikoostumus kaikista nestemäisistä huulipunista. Ei kuivata huulia, tuntuu pehmeeltä plus sävyvalikoima!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)