Meikit Suosikit Tuotearvostelut

447. Kokemus nimeltä Morphe Brushes

13/10/2015

Ennen en osannut edes kuvitella, että meikkaaminen tietyillä siveltimillä voi olla oikeasti niin suuri ja todellinen kokemus. Niinkuin kokemus ihan todella isolla k:lla. Että sivellin voi ottaa harjaksiinsa juuri sen täydellisen määrän väriä, karistelematta sitä ympäriinsä ja pehmeästi levittäen sitä tasaisesti ensisipaisulta viimeiseen. Mitä tää oikeasti on! No vissiin Morphe Brushes.

Morphe Brushes

Siinä ne on, mun uudet suosikkini, Morphe Brushes’in 18-osainen vegaanilaatuinen sivellinsetti. Oi kyllä. Tilasin BeautyBayltä, hintaa tuli noin 56€. Hintava kyllä, mutta kun tuon jakaa sillä 18:lla (noin 3€/kpl), niin kohtuuhintaisia nämä ovat ja etenkin laatuisikseen.

Morphe Brushes

Pakko sanoa, että ensireaktioni näihin ei ollut mitenkään riemastunut. Siveltimet tulivat isossa vinyylisessä säilytysjutussa (brain freeze, mikä ton nimi on??) ja hitto, se haisi. Mietin, että tulikohan nyt maksettua vähän liikaa ja liian paljosta. Käteen siveltimet tuntuivat ”ihan ok”:lta, design ei nyt mitään Zoevan luokkaa (jonka vegaanisetti on ollut pitkään mun ykköshimotus). Mutta tämä tosiaan ihan näin alkuvaikutelmana, sillä käytännössä… HUH.

Morphe Brushes

Isoin fan brush muuten oli sijoitettu juuri pussin taitteen kohdalle, sen harjakset olivat ikävästi matkustamisen aikana mukailleet pussin muotoja ja hapsottivat vähän minne sattuu. Alkupesussa muuten yhdestä näistä isoimmista siveltimestä lähti varsi irti, ei vissiin mitenkään tarkkaavaisia olla oltu tuon liimausprosessin kanssa.

Morphe Brushes

Alkuvaikutelman perusteella olin jo kyllä tosi ihastunut näihin pienimpiin siveltimiin. Mutta tosiaan, ensivaikutelmalla ei nyt oikeasti ollut mitään väliä kun pääsin näitä vihdoin käyttämään meikissä. For realsies, mä en ole koskaan kokenut mitään yhtä hyvää. Jokainen sivellin toimii täydellisesti. Täydellisesti! Vaikka aiemminkin mulla on ollut hyviä ja erinomaisia siveltimiä (Real Techniquesia, EcoToolsia, Zoevaa), nää peittoaa nuo kyllä ihan 100-0. Äärimmäisen pehmeitä, juuri sopivassa suhteessa jämäkkyyttä ja joustavuutta, se miten nuo tarttuvat väriin ja levittävät sen… Niin uskomattoman hyvää!

Morphe Brushes

Jos mun pitäisi näistä sanoa niitä parhaimpia, niin ylläolevat kyllä vievät mitalisijat. Viistoinen poskipunasivellin on jumalainen. Parhain mitä olen koskaan kokeillut. Muoto on niin sopiva omille (suhteellisen hankalan muotoisille) poskille ja se miten tuo ottaa harjaksiinsa juuri sopivan määrän väriä on jotain ihan käsittämätöntä.
Ja mites tuo todella superohut viistopäinen liner-sivellin! Kulmakarva pomadien prinssi valkoisella ratsulla.
Sekä pakko sanoa noiden luomivärisiveltimien olevan vaan uskomattoman hyviä. Etenkin tuo blending-sivellin on ollut hämmentävän kovassa käytössä ja oon ehkä saanut melkein pientä itkupotkuraivaria aikaan, jos en ole pyyhkinyt siitä edellisen meikin värejä pois valmiiksi seuraavaan meikkaukseen. Toi on oikeasti, huh, vaan upeinta ikinä. Voisin melkein maksaa sen 50€:a ihan vaan tosta yhdestä!

Lyhyesti: 18 sivellintä, 56€ BeautyBaylla (tekee sen kolmisen euroa per sivellin), täysin vegaanisia (eli synteettistä karvaa). Hintaisekseen enemmän kuin kannattava ostos, laatu ihan mieletön. Ensivaikutelmassa parantamisen varaa, mutta sitten käytännössä parempi kuin mitä uskoisi. Oikeastaan parasta ikinä. En halua käyttää mitään muuta enää koskaan. Joo.

In English
New brushes! And oh yeas I love them more than probably anyone can love makeup brushes. Morphe Brushes 18 piece vegan brush set is probably the best way I could’ve spent my 56€s ever. Though my initial thoughts were not so enthusiastic (actually questioned if I had just made a bit of an huge mistake with this): the smell of the vinyl pouch was a bit overwhelming, the big fan brush’s bristles were quite badly bent and the overall look was not as luxurious as I would’ve hoped for. Oh and one brush lost it’s handle while I washed them for the first time? Glueing not on point. But after using these in action. OH BOY. Best. Thing. Ever. I never knew that makeup brushes could actually be this good? The way the pick up the product, the way the bristles distribute it through out the swipe.. UNBELIEVABLE. I mean. I am speechless. I say 10/10.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sissi 13/10/2015 at 21:49

  Voehan vihtori, nyt mäkin kiinnostuin näistä! Olen himoinnut Zoevan silmämeikkisettiä mutta en ole raaskinut tilata.

  • Reply Anna 14/10/2015 at 11:12

   No niiiii-in! Mä suosittelen. Isosti. Paitsi jos haluaa kauniimpia siveltimiä, niin sit sanoisin että Zoeva, mutta jos hintalaatusuhde on ehdoton ykkönen niin sitten ehdottomasti Morphet.

 • Reply Salka 13/10/2015 at 22:08

  Näyttävätpä ihanilta! Oon haaveillut niistä Zoeavan ruusukultaisita mutta hitsiläinen, ehkä näissä voisi ollakin sellainen meikäläisellekin ”klassisempi” väritys? 🙂 Hassua että ovat juuri sen leveimmän siveltimen sijoittaneet taitteen kohtaan..mitä olet tykännyt itse niistä isommista? Oliko näitä muuten nimetty/numeroitu?

  • Reply Anna 14/10/2015 at 11:11

   Ei ole nimetty eikä numeroitu, mikä mua jostain syystä harmittaa paljonkin, vaikka itsehän mä kuitenkin päätän mihin mä noita käytän : D Logic.
   Zoevalla on mun mielestä paljon kauniimpi muoto siveltimissä, mutta verrattuna siihen mitä oon Zoevaa siveltimien osalta kokeillut, niin nää on laadultaan ihan samaa luokkaa, ellei jopa parempia. Ei yhtään siis harmita, että valitsinkin tämän setin enkä sitä Zoevan vegaanisettiä, jota oon himonnut iäisyyden!
   Noi isot on myös siis IHAN huippuja! Etenkin nuo poskipuna-alueen siveltimet on täydellisiä. Siis ihan vaan täydellisiä. Vielä en ole käyttäny mitään meikkipohjan sivellintä, mutta tuskin nekään nyt tässä setissä voi hirveän huonoja olla : D

 • Reply Petra/Viilankantolupa 14/10/2015 at 09:18

  Nää siveltimet kiehtoo mua ihan liikaa. Rakastan tunnetusti yli kaiken MACin siveltimiä ja olen silmää räpäyttämättä maksanut laadukkaasta siveltimestä 55e, mutta että samalla hinnalla saisi 18 sivellintä..? Kyllä tätä nyt täytyä visusti istahtaa tuumimaan. 🙂

  • Reply Anna 14/10/2015 at 11:20

   Mähän oon (vielä) ihan MAC-neitsyt : D Jep. Että niihin en osaa verrata, mutta kaikkiin muihin kokeilemaani (EcoTools, EDM, Real Techniques), joita pidän kyllä laadukkaina siveltimiä, niin nää voittaa ne kaikki kyllä ihan 6-0. Sain Ilonan houkuteltua ostamaan tän saman setin, niin Ilonalta varmaan tulee jotain arvostelua kanssa ulos piakkoin ehkä?

 • Reply Noora 14/10/2015 at 11:25

  Huh, melkonen ylistyspuhe, alkoi melkein hengästyttämään 😀 Mä oon näitä aina välillä vilkuillut sillä silmällä ja nyt taidan vilkuilla kahta kauheammin, ou mai 😛

  • Reply Anna 14/10/2015 at 12:06

   Haha no niinpä ja musta vielä jäi tuntumaan, että kehuinkohan mä näitä nyt tarpeeksi : D Jäi semmonen olo, että pitää oikein pyytää näiltä siveltimiltä anteeksi, kun ensivaikutelma ei ollut niin loistava : D

 • Reply Ilona 16/10/2015 at 10:57

  Liityn kuoroon. Nää on parasta IKINÄ. Harkitsen jo varasetin ostamista, koska nää on laatuunsa nähden halpaa ku puuro.

  • Reply Anna 16/10/2015 at 11:58

   JOO SIIS ÄLÄ. Onko sulla jo muodostunut suosikkia? Tai siis näähän on kaikki ihan ässiä, voiko näistä edes yhtä sanoa lemppariksi : D

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)