Meikit

441. Ikoninen kakkonen (ehhehe)

29/09/2015

Ahaha, anteeksi otsikko. Tässä olisi nyt sitten hetkeksi viimeinen Makeup Revolutionin palettien spämmäys. Viimeiseksi valikoitui hyvinkin neutraali, vähän melkein cutcrease-tyyppinen ja vähän kanssa halo-mainen päivämeikki Iconic Pro 2 -paletilla.

Kuvan avulla onneksi vähän havannoillistuu paremmin mitä tarkoitin tuolla cutcrease/halo-yritelmällä. Tummaa ruskeaa varjostuksena, keskellä luomea hyvin vaaleaa hehkua ja kaikki hyvin neutraalilla väriasteikolla.

Näissä kuvissa muuten näkyy hyvinkin, miksi tykästyin kovasti siihen Essencen ripsiväriin! Lash game on point!

Käytin vaaleaa mattaa Paperia pohjustamaan luomen ihan kulmaluulle asti (pohjustamalla vaalealla sävyllä saa muuten paljon paremmin blendattua tummia väriä!). Chasella (lämmin keskiruskea) varjostin luomivaon ja Smooth (kylmä keskiruskea) alaluomella. Alarivin sävyt aika järjestyksessä liikkuvalla luomella niin, että vaalein keskellä luomea ja häivyttyy sävyjärjestyksessä ulommaksi luomella.

Hauskaa vaihtelua tälläinen meikki, yleensä tykkään asetella ne tummimmat sävyt ripsirajalle ja vaaleimman sävyn sisänurkkaan. Ihan hyvä välillä vähän rikkoa kaavoja näissä perusmeikeissäkin!

In English
Final look with Makeup Revolution’s palettes, this time with Iconic Pro 2.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tiltu 30/09/2015 at 11:49

  Ahhhh. Tämäkin on kyllä niin ihana että miä haluun! Ja Kosmetik4Lessillä -5 eur yli 30 eur ostoksista. Kävin vähän kasailemassa jo ostoskoria: ne kaksi Freedom-palettia ja molemmat nämä ja vieläkin mahtuisi.

  Ihan fiksua sinänsä, kun en ole kuukauteen voinut meikata silmiä ollenkaan, koska atopia 😀

  Ainiin, eikä se alkuperäinen nudepaletti, jonka tilalle näitä mietin ole vieläkään loppunut. Koska en ole voinut meikata.

  • Reply Anna 30/09/2015 at 11:51

   No nyt kyllä kannattaa käydä hankkimassa kun on se alennuskin! Ei ne onneksi paljoa maksa. Suosittelisin muuten tohon lisäksi Essencen ripsareita!
   Paranemisia muuten sen atopian kanssa : /

 • Reply Tiltu 01/10/2015 at 12:13

  Hah kyllä siellä korissa Essencen ripsareitakin on! 😀

  • Reply Anna 01/10/2015 at 18:20

   Haha erittäin oikein!

 • Reply Arja 01/10/2015 at 17:13

  Luettuani tämän olen päätynyt hankkimaan Ikonisen Kakkosen ja sen toisen paletin…olikohan nimi Eyes wide open. Ne värit ovat niiin täydellisen sopivat mulle 🙂

  • Reply Anna 01/10/2015 at 18:24

   Onneksi nuo Makeup Revolutionin paletit on niin edullisia, että niitä voi ihan huoletta tilata useammankin. Ja parasta, että ne on ihan uskomattoman laadukkaita hintaisiksiin!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)