Meikit Tuotearvostelut

433. Essence Lash Princess False Lash Effect

10/09/2015

Tänä kesänä innostuin ihan todella Essencen ripsareista, kun testasin ensimmäistä kertaa merkin I Love Extreme Crazy Volume -ripsiväriä. Todella loistava tapaus, hinta-laatusuhteeltaan aika päihittämätön. Essencen tuotteet ovat kaikki enemmän kuin edullisia, joten vähän ajattelin, että jos ottaisi projektiksi lähteä testaamaan merkin kaikki (tai ainakin ne hehkutetuimmat) ripsivärit. Että oi kaikki edullisten ripsivärien rakastajat, Anna tulee, tutkii ja raportoi!

Essence Lash Princess False Lash Effect

Essencen Lash Princess False Lash Effect taitaa olla suosituin merkin ripsiväri. Lash Princess -ripsiväriä oli alkujaan Volume-versio, mutta tämä irtoripsivaikutelmaa lupaileva on tullut sen rinnalle myöhemmin. Hintaa tällä oli Kosmetik4Lessillä 3,25€.

Essence Lash Princess False Lash Effect

Sauvassa on tavanomaiset kuituharjakset, muodoltaan kartiomainen. Ei sinänsä mitään ihmeellistä. Pakkaus on tuollainen söpön tyttömäinen, mä itse vihaan tuollaisia! (Esim. L’orealin Lash Architect, etenkin se musta versio, on pakkaukseltaan ehkä täydellisyyttä!)

Essence Lash Princess False Lash Effect

Tämä on ehdottomasti yhden kerroksen tapaus. Ja millainen onkaan! Huikea tuuheutus jo ensimmäisellä kerralla, sopivasti erottelevuutta, mutta massa on onneksi sen verran vahamaista, että se jaksaa pitää ihan hyvin taivutetun ripsen muodon. Yhtään lirumpi koostumus vetäisi nuo kyllä ihan suoriksi. Tuuheusvaikutelma on etenkin alaripsissä kyllä loistava, harvemmin saan niitä noin voimakkaiksi.
Toisella kerroksella lopputulos on kyllä jo aika överi, kuten oli myös I Love Extreme Crazy Volumen kanssa. Pituutta tämä ei juurikaan lisää, mutta tuuheutta kylläkin ja toisella kerroksella jo enemmän kuin tarpeeksi.
Massa muuten kuivuu yllättävän nopeasti, mikä saattaa vaikuttaa siihen, ettei tuo toinen kerros tuo hirveästi mitään positiivista lisäystä. Mutta hyvä puoli on se, ettei värimassaa lähde tahriutumaan luomille.

In English
I really like these Essence’s mascaras. Extremely affordable and just unbelievably good for their price. I already loved the I Love Extreme Crazy Volume one, so I’m probably going to review a bunch more of Essence mascaras in the near future. Lash Princess False Lash Effect mascara was definetly not a dissapointment. This is a first coater for sure, just enough (and more) of volume and definition, great pigmentation and holds the curl of the lash surprisingly well. The second coat is a bit much, since the formula is on the waxy side. But that being said, it also dries up on the lashes fast thus not smudging all over the lids.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Anni 10/09/2015 at 19:09

  Tätä kiinnostas testata! Siitä pinkkitekstisestäkin oon kuullu pelkkää hyvää, kumpihan olis parempi? Mua hiukan kyllä hirvittää ajatus tämmöseen vaihtamisesta, sillä oon aina käyttäny vaan vedenkestäviä jotta taivutus pysyy koko päivän. Mut toisaalta, ei näin halpa kokeilu taloutta kaatais 😀

  • Reply Anna 10/09/2015 at 19:54

   No nää ei tosiaan ole hinnalla pilattuja : D Ja hei onhan Essencellä paljon myös vedenkestäviä versioita! Mä käytän aina vesiliukoista, en jotenkin tykkää vedenkestävistä. Vaikkakaan ei kaikkien ripsareiden kanssa taivutukset mitenkään ideaalisti pysy.

 • Reply Tintti 10/09/2015 at 19:09

  Huippuidea arvioida nuo Essencen suosituimmat maskarat! Semmoinen yhteenveto eroavuuksista yms loppuun vielä niin on bueno 😀 Juuri etsin semmoista suomeksi, mutten löytänyt niin piti seikkailla englannin kielisillä sivuilla ja sielläkin tuntui olevan vähän nahkeasti vertailuja (ehken etsinyt tarpeeksi intensiivisesti..)

  • Reply Anna 10/09/2015 at 19:55

   Jooo hei pidän mielessä! Varmaan teen sitten jonkinlaisen kokoamispostauksen, kun useampi näitä tullut testattua, jossa sitten vertailisi näitä myös keskenään enemmän. Hyvä idea!

 • Reply Marika 10/09/2015 at 20:13

  Ennen muuttoa kauas Essencen myyntipisteistä kävin hamstraamassa muutaman mielenkiintosen ripsarin ja tämä on yksi niistä. Ehkä otankin seuraavaksi käyttöön 🙂

  • Reply Anna 10/09/2015 at 20:42

   Hei kerro sit mitä sä tykkäsit tästä? Tätä ennen mulla oli käytössä Rimmelin se Wake Me Up (?), se vihreässä hylsyssä oleva, ja siihen verrattuna tää kyllä peittoaa sen ihan mennen tullen. Väittäisin että tuuheuttavin ripsari, mitä oon vuosiin kokeillut!

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi 10/09/2015 at 20:59

  Mulla on tästä se alkuperäinen versio, enkä oikein siitä pitänyt. Koostumus oli liian kuivakka, vaikka ripsiin tulikin ihan kiva lopputulos. Muuten olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen Essencen ripsareihin, ja nykyään tuntuu, etten halua maksaa ripsarista enää vitosta enempää 😀

  • Reply Anna 10/09/2015 at 21:47

   Joo siis hämmentävää, miten itelläkin tuo ripsaribudjetti on Essencen myötä kääntynyt ihan minimiin! Ennen tosiaan ehkä siellä 20€:ssa, mutta sitten kun Essenceä saa alle vitosella.. : D

 • Reply Helmi 11/09/2015 at 10:33

  Mä tykkään myös tästä tosi paljon! Tällä saa kyllä nopeasti näyttävät ripset. Yleensähän ripsarit on uutena vähän liruja eikä niillä heti saa välttämättä hyvää jälkeä, mutta tää on toiminut alusta asti loistavasti.
  Mulla on sama juttu ton ripsaribudjetin kanssa. Kun joku Max Factor maksaa abt. 15-20e, sitä automaattisesti tulee mietittyä, että samalla rahalla saa aika monta essencen ripsaria 😀
  Muutenkin olen ostanut tänä vuonna aika paljon kosmetiikkaa Kosmetik4Lessilta, kaikki on niin ihanan halpaa 😉

  • Reply Anna 11/09/2015 at 11:18

   Se on kyllä totta, että yleensä saa odottaa että ripsari ”tekeytyy” jonkin aikaa ja massautuu vähän paremmin levittyvämmäksi. Essencen ripsareissa ne tuntuu olevan aina alusta asti tosi hyviä!

 • Reply Marjo 11/09/2015 at 16:37

  Tää Essence on ollu kyl ihan huippulöytö 😀 Kyselenkin että ootko tilannu niitä jostain vai saako näitä ihan normikaupoista, itse en ole näihin missään törmännyt.
  Odotan milloin se Essencen uusin kokoelma tulis myyntiin, taisi olla ”Happy girls are pretty” merkkinen. Ja kiitos näistä, on kiva lukea myös edullisemman kosmetiikan arvosteluja kun aina ei rahat riitä niihin merkkituotteisiin.

  • Reply Anna 11/09/2015 at 17:01

   Useimmiten tilaan Kosmetik4Lessiltä, joka toimittaa Saksasta. Välillä käyn ostamassa Lahden Kärkkäiseltä, siellä on ihan laaja tarjonta Essenceä. Siellä vaan huono se, että esimerkiksi ripsarit eivät ole sinetöityjä, joten niitä mieluummin tilaan netistä, niin tietääpähän ettei niitä todennäköisemmin ole kukaan käyny availemassa ja kokeilemassa ennen mua! Essenceähan saa nykyään Suomesta jo tosi monesta paikasta!

  • Reply Marjo 11/09/2015 at 20:17

   Kiitos! Pitääkin tutkailla tuota nettikauppaa 😉

   • Reply Anna 11/09/2015 at 21:22

    Siellä on kyllä todella kattava valikoima etenkin Essenceä ja edullisista merkeistä mm. Makeup Revolutionia (niistä oon tässä hiljattain postaillu paljonkin), Catricea, I Heart Makeupia. Löytyy myös Ecotoolsin ja Real Techniquesin siveltimiä (näitä mä käytän!).

 • Reply Jossu 17/09/2015 at 18:54

  Tätä täytyykin testaa! Mulla ei oo viel koskaa ollu tätä..

  • Reply Anna 17/09/2015 at 19:07

   Joo! Näitä on nyt aika monessa paikkaa tarjouksessa, muistaakseni ainakin Biodellyssä ja Hyvinvoinnin tavaratalossa!

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)