Meikit Suosikit Tuotearvostelut

411. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz vs NYX Micro Brow Pencil

07/07/2015

Hyvä aika laittaa kaksi hyvinkin samanlaista, mutta hyvin eri hintaluokan, kulmatuotetta vastakkain. Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz on ihan kulttiluokan tuote, jota Suomessa myy Kicks ja netin kautta taitaa helpoiten saada BeautyBayltä. Mä luulen, että tämä on varmasti hyvin monen luottotuote kulmakarvojen suhteen. Sille todella vertailukelpoinen vastapari on NYXin Micro Brow Pencil. NYXin saatavuus on nykyään Suomessa onneksi tosi hyvä, löytyy niin netin kautta tilaamalla tai kivijalkakaupoista.

Aww, vähän niinku isosisko ja pikkusisko! Siinä missä Anastasian hinta BeautyBayllä on lähemmäs 20€:a, NYXin saa 12€:lla. Samanlaisen ulkomuotonsa lisäksi näissä on lähes saman verran myös itse tavaraakin; Brow Wizissä 0,085g ja Microssa 0,09g.

Tosiaan hyvin samanlaisia keskenään hylsynsä osalta. Brow Wiz on muuten paria milliä pidempi, mikä on vähän hassua, kun NYXissä on enemmän tavaraa jopa.

Molemmista valitsin muuten sävyn Taupe, eli päästään nyt tarkistelemaan sekä sävyä, koostumusta ja koko settiä yhtä aikaa. Taupe on ihan loistava sävyvalinta vaalealle kulmakarvalaadulle, sellainen keskiruskea, mutta selvästi harmaalla pohjasävyllä.

Molemmissa kynissä on toisessa päässä kierreharja (ehhehe, ois ehkä kannattanut vähän siistiä tuota ABH:n harjaa ennen kuvaamista?) ja kapea kynäkärki, jota saa ulos hylsystä runkoa pyörittämällä. Sen verran eroa näissä on, että NYX pyöriytyy hiljaa, kun taas ABH napsahtelee mukavasti jokaisella pyöräytyksellä. Molemmissa kyllä korkit napsahtavat jämäkästi kiinni.

No niin. No niin! Mun kulmakarvat eivät ole juurikaan mitään ilman tavaraa ja se on selvää, että kulmakynällä kuin kulmakynällä on SUURI vaikutus. Nopealla silmäyksellä NYX ja Brow Wiz ovat aika identtisiä. Pieni sävyero näissä kuitenkin on, mikä on ollut myös se syy minkä takia lähdin etsimään vaihtoehtoa tuolle Brow Wizille. Se kun on oikeasti livenä todella keltainen. Tässä sen näkee lähinnä verrattaessa NYXiin, se kun näyttää Brow Wizin vierellä paljon punaisemmalta.

Koostumuseroa näiltä löytää lähinnä kunnon tarkastelun kanssa. Brow Wiz on hieman pehmeämmin levittyvä ja sillä on myös helpompi saada aikaan terävämpää jälkeä. Tämän huomaa tuon kulmakarvan hännän tekemisessä. NYX vaatii vähän enemmän työstämistä ja selkeiden yksittäisten karvojen piirtäminen hankalampaa.

Mutta noin yleisesti, ei näillä ole oikeasti ole niin paljoa eroa. Paitsi hinnassa. Sävymaailmakin on hyvin samanlainen, vaikkakin Brow Wiz on NYXiä keltaisempi.
Itse tulen jatkamaan NYXin kanssa, ihan siitä syystä, että sävy osuu paremmin kohdilleen. Tai no, kyllä tuo puolet edullisempi hintakin on ihan jees.

Oletteko te koittaneet näitä tai kenties molempia? Kumman puolesta liputatte: kulttituotteen vai edullisen haastajan?

Sisältää affiliate-linkkejä

In English
Side by side review/comparison of Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Taupe and NYX Micro Brow Pencil in Taupe. More detailed review can be translated from Finnish to English (or the language of your choosing) with Google Translator. For the bottom line I’d say that these two are pretty much identical. Small difference in how the colour applies: with the Brow Wiz it’s easier to draw single lines, NYX’s a bit more chalkier and less detailed. Both Taupe’s are very similar, Brow Wiz is slightly more yellowish (which made me purchase the NYX one in the first place). I’d say it’s ultimately about which shade is better for you or which one’s better for you budget, since these really are very much alike.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply JonnaH. 07/07/2015 at 17:59

  NYX kuulostaa just sellaiselta kulmakynältä, jota oon etsinyt pidemmän aikaa. 🙂 Kiitos vinkistä!

  • Reply Anna 07/07/2015 at 18:00

   No jep! Onneksi sitä nyt vihdoin saa tuolta NYX Nordicsilta, olin varmaan kuukauden tai kaksi kytännyt sitä milloin se tulee! : D

 • Reply Helena 07/07/2015 at 18:16

  NYX:n versiota oonkin miettinyt kokeilla! Brow Wizin lisäksi samankaltainen käytössäni oleva kynä on Cliniquen Superfine Liner for Brows ja postissa on tulossa e.l.f.:n huippuhalpa versio, saas nähdä onko haastajaks, Clinique ei ole ihan yhtä kätevä kuin Anastasia.. Nää kapeat microkynät on kyllä käteviä! 🙂

  • Reply Anna 07/07/2015 at 18:23

   Microkynät on kyllä parhautta! Ja myös se, että kumpaakaan näistä ei tarvitse teroittaa ja kunnon pyöryläharja toisessa päässä. Hei kerro sit millainen tuo e.l.f.:n on! Täytyy mennäkin katsomaan jos sitä ois iHerbillä ja millaisina sävyinä.

 • Reply Charming Nails 07/07/2015 at 18:45

  Kiitti vinkistä! NYXin kynää tekisi mieli kyllä kokeilla. Mulla on Dermosilin ja Lumenen kynät sekä MUSin kulmapaletti. En itseasiassa ole tainnut juuri tuollaisia kyniä kokeilla, oliskohan jo korkea aika ;D

  • Reply Anna 07/07/2015 at 19:45

   Lumenen kulmakynä oli aiemmin mun ihan suosikkeja! Tämän tyyppisissä on kyllä etuna se, ettei tarvitse teroittaa erikseen ja aina saa ohutta jälkeä. Kannattaa ehdottomasti kyllä kokeilla, jos haluaa vähän vaihtelua siihen tavalliseen kynään!

 • Reply Elisa 07/07/2015 at 20:57

  Ei sulla sattuis olemaan vertailukohtaa Sensaihin tai Zuiin kyniin sävyn puolesta? Nuo microt ja wizit on toki ohuempia, mut sävy arveluttaa 🙂

  • Reply Anna 07/07/2015 at 22:13

   Ei valitettavasti :/ Mutta NYXin Taupe on todella neutraali, harmaansävyinen keskiruskea. Jos haluaa keltaisempaa niin sitten Anastasia. Lumenen harmaanruskea mulla oli ennen (tosin se vanha versio siitä, kun sitä vissiin hiljattain vähän muokattiin?) niin muistikuvani mukaan se oli näihin kahteen verrattuna tummempi. Jos tää nyt auttoi mitään : D

 • Reply Salka 07/07/2015 at 23:32

  NYXiä voisin jossain vaiheessa kokeilla! Oma suosikkini on Max Factorin Hazel, siinä on sopiva sävy ja se on ihana kiinteä! Siinäkin mielessä NYX kuulostaa mulle sopivammalta, saan liian pehmeillä kulmakynillä vaan katastrofin aikaan 😀

  • Reply Anna 08/07/2015 at 11:27

   Kannattaa! Mä niin pidän noista tosi kapeista kynäpäistä ja siitä, ettei tartte etsiä teroitinta tätä varten. (:

 • Reply Kissis 08/07/2015 at 18:21

  Mulla on se purkkigeeliversio Anastasialta ja siitä on alkanut tykkäämään kovasti, mutta kyllä tää kynäkin kiinnostaa!

  • Reply Kissis 08/07/2015 at 18:21

   ….vaimikävahasenytonkaan, käsitteet hallussa. :’D

   • Reply Anna 08/07/2015 at 19:40

    Se Pomade! Mä muuten tilasin ton NYXin kanssa samaan aikaan siitä myös sen NYXin version! Sen tilasin tosin Blondena ja se on kyllä ihan superkiva. ((:

 • Reply Kaisa 09/07/2015 at 23:06

  Hämeenlinna kiittää vinkistä! Täytyykin käydä kurkkimassa! Omaan nassuun on kyllä liian punertava, täytyy katsoa mitä sävyjä on tarjolla 🙂

  • Reply Anna 10/07/2015 at 10:45

   Joo käy tsekkaamassa! Ja testaa kanssa toi Taupe, musta tuntuu että se näkyy näissä kuvissa paljon punaisempana kuin mitä se on luonnossa 😉

 • Reply Heidi B 11/07/2015 at 11:12

  Nämä pitää kyllä kokeilla, ihan molemmat! Mulla alkaa Sensain kulmakynä kohta olla lopuillaa ja jotain uutta olisi kiva kokeilla.

  • Reply Anna 11/07/2015 at 12:19

   No todellakin! Mä pidän näistä molemmista ihan älyttömän paljon ja parhaimman lopputuloksen saan kyllä ihan käyttämällä molempia. En nää, että näistä mun tarttisi enää lähteä vaihtamaan mihinkään ((:

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)