Meikit Suosikit Tuotearvostelut

407. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

28/06/2015

Ripsiväri on kyllä sellainen juttu, että harvemmin ostan samaa kahdesti. Ikuinen projekti on sen täydellisen yksilön löytäminen, jossa sekä hinta ja laatu kohtaisivat optimaalisella tavalla. Yleensä aina jompi kumpi ominaisuus on selvästi parempi, mutta NYT! Ripsiväri joka maksaa alle kolme euroa ja joka on hyvin lähellä täydellisyyttä ripsillä: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara, oi kyllä.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara! Jotain ihan älytöntä. Vinkkasin tämän nousseen jo ihan suosikiksi tässä haalintapostauksessa. Omia lemppareitani tosiaan ovat tälläiset silikonipiikkiset harjat, jotka yhtä aikaa tuuheuttavat ja erottelevat ripsiä. Yksi täydellisimpiä harjoja on muuten MaxFactori False Lash Effectissä, joka oli pitkään suosikkini. Siihen verrattuna ILECV:n harja on pidempipiikkisempi ja muistuttaa ehkä hieman theBalmin They’re Realin harjaa. Tässä tosin näkyy myös että kyseessä on edullinen tuote: harjakset eivät ole erityisen tasaisia, tosin en tiedä onko tässä ollut joku valmistusvirhe kyseessä.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Kiehtovinta tässä on ehkä se, että todellakin yhdellä kerroksella pärjää. Oikeastaan tuo toinen kerros on jo ihan liikaa, vetää ripset tosi tönköiksi. Mutta yhdellä kerroksella – täydellisyyttä. Värimassa on sen verran kevyttä, ettei se vedä taivutettuja ripsiä suoriksi. Lisäksi sen saa levitettyä loistavasti niin, että massaa on enemmän ripsen tyvessä, mutta pitkäpiikkisen harjan avulla saa ripsien pituudet hyvin erotelluiksi.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Harjan pallomaisella päällä on muuten helppo saada väriä myös alaripsiin sotkematta täysin alaluomea. Ja oikeastaan myös ylöskin. En ihan heti muista ripsiväriä, joka ei olisi sotkenut ollenkaan yläluomea. Yleensä saa olla vanupuikon kanssa jälkeen päin siistimässä jälkiä. Eipä Essencen kanssa. Loistavaa.

Tästä tulee todella uusintaostos, tosin veikkaan samalla hankkivani niitä muitakin versioita testiin. Onko teillä suosikkia Essencen ripsiväreistä? Niitä meinaan on jokseenkin muutama!

In English
I’ve been absolutely loving this Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara. One of the best I’ve tried in a really long time. The brush is plastic and has pretty long spikes and a rounded tip. It reminds me a bit of theBalm’s They’re Real Mascara wand. Though this one has three smooth sides making it look trianglely when viewed from the top. The wand is a bit uneven, don’t know whether that’s a manufacturing issue or is it supposed to be that way. Ether way, that’s the only thing were you can really notice that this mascara is less than 3€. All the rest is basically perfection.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Marika 28/06/2015 at 20:53

  Tuossa on kiva tuo pää. Voisin kuvitella, että sillä ois helppo levittää ulkonurkan ripsiin väriä.

  • Reply Anna 29/06/2015 at 16:28

   Jep! Ihan loistava harja tässä (:

 • Reply Helmi 29/06/2015 at 08:20

  Mun ehdoton suosikki on tästä ripsarista se versio, jossa on mustalla pohjalla pinkki teksti, mikähän sen nimi olikaan. Siinä on myös aivan mahtava harja, luultavastti vähän vielä pienempi kuin tässä. Sillä saa aivan uskomattoman helposti kauniit ja siistit ripset. Ei tule paakkuja eikä ripset liimaudu yhteen vaikka mitä tekisi. Pikkuharjalla saa myös sisä- ja ulkokulman ripset nätisti värjättyä. Essencellä on toinenkin ripsari josta tykkään, Joku Princess lash. Se on vähän voidemaisempi, sillä saa nopeasti tosi näyttävät räpsyt. Näitä kahta olen nyt käytellyt, pitäisi kokeilla muitakin essencen ripsareita, ne kun ei ole hinnalla pilattuja.

  • Reply Anna 29/06/2015 at 11:15

   Ooo, kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy testata toi seuraavaksi, kun tää loppuu! Kiitos vinkistä hei (:

 • Reply Helmi 29/06/2015 at 08:38

  Piti ihan tarkistaa toi ripsarin nimi, ei se ollutkaan tota sarjaa mikä sulla, vaan I like long lashes! volume & length mascara. http://www.kosmetik4less.de/en/catalog/product/view/id/10683/s/essence-mascara-i-like-long-lashes-volume-length-mascara/.

  • Reply Anna 29/06/2015 at 11:15

   Höh, näyttää out of stockia K4L:llä. Pitää käydä tarkistamaan oisko tätä Kärkkäisellä!

 • Reply Tiltu 29/06/2015 at 15:32

  Olikohan se ”Get Big Lashes” vedenkestävänä (lila tai sähkönsininen hylsy) joka on mulla toiminut mainiosti.

  • Reply Anna 29/06/2015 at 16:57

   Essencellä kyllä vaikuttaa olevan paljon näitä tosi hyvin toimivia ripsareita! Onneksi, kun eivät paljon mitään maksa (:

 • Reply hiutale 30/06/2015 at 08:56

  Itse siirryin Essencen ripsareihin varmaan 5 vuotta (herranen aika!) sitten, koska onhan nämä parhautta. Aluks ostelin ulkomailta ja tilailin kavereilta tuliaisina. Ei näitten hinta-laatusuhteen jälkeen parin kympin markettimaskarat enää säväytä 😀
  Mutta niin, oma suosikkini on ehdottomasti muktiaction, ai

 • Reply hiutale 30/06/2015 at 09:00

  Uuubs, edellinen kommentti karkas ennen aikojaan 😀 mut niin
  Itse siirryin Essencen ripsareihin varmaan 5 vuotta (herranen aika!) sitten, koska onhan nämä parhautta. Aluks ostelin ulkomailta ja tilailin kavereilta tuliaisina. Ei näitten hinta-laatusuhteen jälkeen parin kympin markettimaskarat enää säväytä 😀
  Mutta niin, oma suosikkini on ehdottomasti multiaction, ainakin se vedenkestävä on ihan killeri. Tosin löysin tässä keväällä ehkä parhaan ripsarin ikinä essencen sisarelta Catricelta. Niiden glamour dollissa (ainakin se vedenkestävä jälleen) on juurikin tollanen kumiharja ja se tekee vaan järjettömän hyvää jälkeä. Yhellä kerroksella saa täydellisesti erotellut semmoset siistit ripset, mut pari kerrosta kerrostamalla kunnon pituutta ja tuuheutta ilman paakkuja. Parasta 😀

  • Reply Anna 30/06/2015 at 13:30

   Ooh joo! Catricella tais olla kanssa se pronssisessa hylsyssä oleva Viper, se kiinnostaisi todella, todella paljon! Täytynee laittaa seuraavaan K4L-tilaukseen nuo (:

 • Reply Tiltu 30/06/2015 at 12:15

  Juu, oon aika ripsarironkeli, ja mascarat kun ei oo halvimmasta päästä kosmetiikkatuotteista, harmittaa hutiostokset erityisen paljon. 🙂

 • Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)