Meikit Tuotearvostelut

337. Lumene Nude Perfection – ensivaikutelmaansa parempi

21/01/2015
Sain alkuviikosta Lumenelta ensimäistä kertaa tuotteita testiin ja mukana oli uutuusmeikkivoide Lumene Nude Perfection Fluid Foundation kevytmeikkivoiteen. Olin tuosta muuten ihan superinnoissani: pitkästä aikaa uusi tuote ja vielä sopiva rasvaiselle iholle. Lumenen meikkivoiteet olen muutenkin todennut laadukkaiksi, joten odotukset aika korkealla tämän kanssa.

Pakkaus on muuten todella kaunis. Huuruinen lasipullo metallisilla yksityiskohdilla. Tykkään kovasti tästä Lumenen päivitetystä lookista, etenkin tämän kohdalla lopputulos näyttää aika luksukselta.

Piti tarkistaa kyllä vielä netistä, että onko tämä sävy 1 Kultahiekka varmasti se vaalein. Pullossa sävy näytti todella tummalta, sellaiselta että saisin kyllä parit aurinkolomamatkat tehdä ennen kuin sävy olisi mulle kohdillaan.

Ja vähän rupesi tosiaan pelottamaan kun kokeilin kämmenelle. Pelottavaa. Annostelupumppu tässä on muuten kyllä aika susi, kuvassa näkyvä määrä tulee pullosta ulos vaikka kuinka herkästi yrittäisi painaa. Ja se tulee kyllä aika voimakkaalla paineella myös. Varovaisuutta siis tämän kanssa!

Jos se sävy oli pelottava, niin on kanssa kyllä nämä paljaasta ihosta otetut kuvat todella armottomalla iltapäivän auringolla. Tässä kunnossa iho on siis tällä hetkellä, toinen puoli kasvoista onneksi sävyltään tasaisempi. Sävyeroja siis löytyy, finnejä, tummat silmänaluset ja kalpea iho.

Seuraavaksi olikin luvassa iso yllätys. Levitin meikkivoiteen sormin, kuten Lumenen kylkiäisviestissä suositeltiin. Voide on todella nestemäistä, helppo levittää ja sulautuu ihoon. Silikoneja tässä voiteessa on jonkin verran, sen myös tuntee. Sokkona voiteen levitin ja pelotti kyllä katsoa peiliin. Katsooko sieltä takaisin oranssinen maskinaama?

No ei! Mitä ihmettä! Todella yllättynyt miten hyvin tämä oikeasti sulautui ihon omaan sävyyn, vaikka kämmenselälle kokeiltuna ero oman ihon kanssa oli huomattava. Kerrostin tätä hieman enemmän epäpuhtauksien, silmänalusten ja nenänpielien alueelle. Todella hyvin sai ne peittoon ihan ilman peiteainetta. Koska voide on niin ohutta ja nestemäisen juoksevaa se oli myös helppo saada blendattua leukapielestä alaspäin, että varsinaista sävyeroa omaan naamaan on todella vaikea huomata. Oon tästä kyllä todella positiivisesti hämmästynyt! Alemmassa kuvassa näkyy hieman rantua korvan lähellä, josta jäi häivyttämättä huolellisesti.

Lopputulos Nude Perctionilla on kuulas ja kevyt. Puuteroinnin jälkeenkin yleisilme voiteesta on kevyt, eikä kerrostamistakaan juuri näy. Mitä voiteen sopivuuteen eri ihotyypeille tulee, niin ehdottomasti normaalin ja rasvoittuvan ihon voide on kyseessä. Ylemmistä kuvista näkee, että kuvia kohtia korostui meikin alta.

Sävyvaihtoehtoja Nude Perfectionilla on neljä, joten tuosta kyllä riittää monelle varmasti hyvä sävy. Kannattaa tosiaan kokeilla kasvoille sitä sävyä, kuten tuosta mun kämmenswatchista huomaa! Nude Perfection ilmestyy tässä kuussa kauppoihin ja maksaa 19,90€.

Tuote saatu blogin kautta arvosteltavaksi / The product was sent for a review.

In English
Lumene sent me their new Nude Perfection Liquid Foundation for review. I was very interested in this one since I’ve found Lumene’s foundations to be one of the best drugstore ones and this one was specially for normal to oily skin (oily, that’s me all right!). First of all, the packaging looks beautiful. Nice frosted glass bottle with silvery details and a very scandinavian style minimalistic design. The pump in the other hand is a disappointment, though. It squirts quite a lot of product with pressure even if you try to press it slightly. Swatching it on the hand was also a bit of a let down, since the lightest shade 1 Classic Beige seemed way too dark for my pale skin tone. But on the face, it’s a completely other story! I was so surprised how well this really blends with your own skin tone. Just perfect! The consistensy is very liquid, yet smooth. It’s easy to apply with your fingers and blends super well. It also layers good, I managed to quite decently cover my acne spot, dark circles and redness with simply layering the foundation. No need for a concealer here. Nice! 

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Helena 21/01/2015 at 19:30

  Oho, näyttääpä hyvältä – ja yllättävän vaalealta sun kasvoilla! Pullossa toi tosiaan näyttää pelottavan tummalta meille vaaleille. En tiedä miten sopis mun kuivalle talvi-iholle, mutta kevättä ja kesää ajatellen tekis melkein mieli ottaa testiin, Lumenen kasvomeikkituotteet kun ovat osottautuneet tosi toimivaksi mun iholla..!

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:17

   No niimpä! Olin vähän kauhuissani tätä kokeilemassa swatchaamisen jälkeen, olin varma, että tulee niin oranssi naama. Mutta ihmeen hyvin se sulautui!

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi 21/01/2015 at 19:31

  Jännä nähdä tuleeko tämä meikkivoide ensi kuun Livboxissa, kun sen suuntaista on vinkkailtu. Olisi kiva kokeilla toista Lumenen uutuutta, eli sitä rasvaisen ihon meikkivoidetta.

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:18

   Niin joo, mulle tuli myös viestiä LivBoxilta, että Lumenen uutuutta ois tulossa, ehkä se on tämä!

 • Reply Päivi 21/01/2015 at 19:47

  Kiitos tästä arvostelusta! Olen jo odottanut, että voisin lukea tästä jostain, kiinnostaa nimittäin kovasti! Olen jo ennen kokeilemistakin melko varma, että pidän tästä 😀 Longwear Blur on tällä hetkellä ihan lemppari. Lumene on kehittynyt hyvään suuntaan!

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:19

   Sain muuten sellaisen testerin I Love Me -messuilta sitä Longwear Blurria, mutta pakko sanoa, että mä en tykännyt siitä. Liian silikoninen mun makuun ja samalla paksun oloinen. Tää hakkaa sen kyllä ihan mennen tullen!

 • Reply Ilona 21/01/2015 at 19:56

  Kylläpä näyttääkin hyvältä, kiitos tästä! Tämä vaikuttaa varsin hyvältä- tän mäkin haluan kokeilla! Aiempi Blur-meikkivoide oli ihan huippu (pitääkin saada siitä postaus ulos…) joten tältäkin on siis aihetta odottaa paljon!

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:20

   Tää kyllä meni ihan yli odotusten! Enkä vieläkään käsitä, miten tuo sulautui noin hyvin omaan ihon sävyyn ja silti peitti virheitä. Jännä tämä.

 • Reply Belegwen 21/01/2015 at 19:58

  Aika mielenkiintoinen tuote! Täytyy varmaan itsekin kotiuttaa tuo joskus. 🙂

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:21

   Suosittelen! Etenkin jos tahtoo kevyen tuntuisen meikkivoiteen, joka kuitenkin on puolipeittävä ja sopii rasvoittuvallekin iholle, niin tää on ihan nappi!

 • Reply Salka 21/01/2015 at 20:40

  Näyttää tosi hyvältä! Lumene on kyllä onnistunut päivittämään meikkivoiteitensa imagon niin paljon parempaan suuntaan 🙂

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:21

   Jep, oon ihan tismalleen samaa mieltä! Tää pullo on oikeasti todella kaunis, hyvä Lumene!

 • Reply Jonna H. 21/01/2015 at 21:19

  Wau, miten voi olla. On tuossa kädessä hirmu tumman näköinen. 😀

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:22

   No ÄLÄ! Mä en mitenkään ymmärrä! Ja silti peitti ihon virheitä, mutta sävy pysyi niinkin sulautuvana, että mitään rajoja ei syntynyt.

 • Reply Iiny 21/01/2015 at 22:07

  Vau miten hyvältä näyttää! Ja vaikuttaakin just sellaselta mitä mä toivon meikkivoiteelta. Pitää ehdottomasti harkita tän ostoa. 🙂

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:23

   No suosittelen kyllä! (:

 • Reply Charming Nails 22/01/2015 at 07:08

  Mielenkiintoiselta vaikuttaa! Lumenella on aina ollut hyvät meikkipohjat, sopivasti vaihtoehtoja eri ihotyypeille ja hyvät vaaleat sävyt 🙂

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:24

   Jep! Lumenen meikkipohjat on kyllä normikosmetiikasta olleet aina mun suosikkeja, eikä tää kyllä yhtään riko sitä mielikuvaa, päinvastoin!

 • Reply Elisa 22/01/2015 at 10:27

  Mielenkiintoinen uutuus Lumenelta! 🙂 Pitää itsekin laittaa testiin. Kokeilematta on kaikki uutuudet, Seerumimeikkivoide, Blur ja nyt tämä 😀 Jumitan liikaa CC-voiteen ihanan koostumuksen kanssa.

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:25

   Ah, se CC-voide oli pitkään mun suosikkini! Mutta loppua kohden sen sävy jotenkin vissiin tummui, tai mä vaan kalpenin liikaa. Pakko sanoa, että jos CC-voiteen ja tämän väliltä pitäisi valita, niin tämän kyllä valitsisin!

 • Reply Tiia K 22/01/2015 at 11:43

  Sain itsekin tämän testiin ja on kyllä aivan mahtava meikkivoide. Lumenella on kyllä aivan hirmuisen hyviä meikkivoiteet ja pohjustustuotteet. <3

  • Reply Anna 22/01/2015 at 13:25

   On! Luulisi paljon kalliimmaksi!

 • Reply Saana Minerva 22/01/2015 at 16:19

  Vaikuttaa ihanalta, luonnollinen ja kaunis lopputulos! Mun talvi-ihoon voide tuskin natsaisi, mutta täytyy katsella keväämmällä uudestaan.:)

  • Reply Anna 23/01/2015 at 19:48

   Kyllä, ihan siis yllättävänkin hyvä! Suosittelen kyllä lämpimästi, niin hyvin nuo sävytkin mukautuvat jos vaikka ehtii ruskettuakin jossain välissä : D Ei tartte heti uutta sävyä lähteä ostamaan.

  Kerro mitä mielessä! (Sähköpostikentän voi jättää tyhjäksi)